Katrin Nova Privat Ringo

We love Thailand

Succén är ett faktum. Ringo stromtrivs och Nova är i paradiset. När man får barn så väljer man resemål mer efter barnens önskemål snarare än sina egna. Inte så att jag klagar. Men när jag var singel och barnfri en helg så stack jag till Usa och festade som en galning. Men nu passar det här mig perfekt. Lite roligt att jag nästan föraktat folk som åkt på charter. (Det var innan jag skaffade barn) Fy fan för charter, foppatofflor och svensk mat på semestern. Usch. Jag ville bo på coola femstjärniga hotell och käka exotisk mat. Gärna något som inte fanns att beställa hemma i Svedala. Men nu när man är tvåbarnsfarsa . Få fattar man. Charter is the shit. Nu blir det en eller två charterresor per år. Jag lovar. Fy fan va härligt. Men först skall jag njuta av min första här i Puhket. Jag kommer inte blogga så ofta dock. Sorry för det. Men jag har fullt upp att sola, käka Taccos och pimpla Singah. Kram Bingo
.
………………..
Bilder nedan. Först en bild med en bedårande söt liten tigerunge. Är det fel att utnyttja en liten tigerunge för en bild? Vad tycker ni?

.
Samma sak här. De var så jävla söta dessa små elefanter. Men det är ju djur i bur och de kanske hellre borde vara ute i det fria? Eller vad säger ni? Skitsamma, bara Nova får en fin bild med sig hem med nya kompisen Nellie.
S

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply
  Sarah
  28 december, 2010 at 14:41

  Åh, var ni på Fantasea? Vi har väldigt liknade bilder på oss med tigerunge.. Jag tycker dom verkade ha väldigt bra djurhållning där men ett tips, snälla undvik Phuket Zoo.. Djuren där hade trånga bås/hagar. Inget vatten. I terrarierna låg det döda djur bland dom levande, en tiger satt fastbunden i solen utan tillgång till skugga och vatten. Hemskt ställe och jag ångrar att vi åkte dit. Vi hade missat att resebyrån varnar för det stället.
  Hoppas ni får en fortsatt fin semester..:-)

 • Reply
  Alexandra
  28 december, 2010 at 16:23

  Går det inte att köpa The PGB Photo Book 1&2 genom hemsidan längre? Jag såg erbjudandet igår men kan inte hitta det idag?

 • Reply
  karin
  28 december, 2010 at 20:36

  Fel att utnyttja djur på det sättet tycker jag, men djur har inte samma värde i många andra länder.

 • Reply
  Marlene
  29 december, 2010 at 16:56

  Hade djuren haft de bra undertiden som de inte ”showar” är de en helt annan sak. Man vet dock hur djurhållningen är i andra länder o därför känns de ledsamt.

 • Reply
  Sofia
  29 december, 2010 at 17:42

  Haha! Så det blev Sunwing Resort Bangtao. Nu är ni fast. Lolla & Bernie forever. Showartisterna kommer bli era nya idoler. Satt med ett fånigt leende & blev nästan lite kär i dom små söta killarna som sjöng.
  Och jag är säker på att ni redan lever efter de tio budorden…
  http://sofiasglossip.com/2009/12/17/man-blir-som-man-umgas-en-sunwing-resenars-tio-budord/
  Kom precis hem från Thai. Tillbringade såklart ett par dagar på Sunwing.
  Ha en fortsatt trevlig semester, hälsa La Tasca. Eller ni kändisar kanske tom unnar er Fino 😉
  //Sofia

 • Reply
  Angelica M
  29 december, 2010 at 19:15

  Förstår frestelsen att vilja knäppa sådana kort, men självklart är det inte ok att utnyttja djur på det sättet. En sak om man är korkad och inte tänker på det, men du verkar ju vara medveten om att dessa djur inte har det bra och det gör det hela värre. Stackars djur som tvingas posera på bilder tillsammans med hundratals turister per dag…

 • Reply
  suzzieque
  29 december, 2010 at 20:17

  tänkte bara säga att jag älskar din bok! fick mig många skratt =) korta kapitell men välskrivna! ha en supersemester o hälsa lilla Ringo med familj

 • Reply
  Laura Jalba
  30 december, 2010 at 01:29

  Nej det tycker jag absolut inte.
  ”En bild säger mer än tusen ord” – som ordspråket lyder. Den kan alltså t.ex beskriva sanningen, som jag inte tycker att man ska blunda för.
  Detta var ju dock ingen brutal bild.
  Tycker alltså att det inte är fel att ta bild på de fängslade djuren heller – om det finns en tanke bakom det hela. Att i det här fallet visa hur hemskt dem har det.

 • Reply
  ted
  30 december, 2010 at 03:45

  Jag vill bara spy när jag ser folk som fotas med fullvuxna tigrar osv. Hatar att dom drogar djuren och behandlar dom som skit. Själv försöker jag undvika djurparker och sådant när jag är utomlands just för att djuren oftast bara lider tyvärr. Men man kan hoppas att det kommer något gott med det, att folk kanske verkligen inser hur illa det verkligen är gällande djurlivet att tigrar håller på att dö ut och att det knappt finns några hajar kvar längre:(

 • Reply
  My
  30 december, 2010 at 10:07

  Har inte du hus i Thailand?

 • Reply
  Babba
  31 december, 2010 at 20:38

  Katrin påminner lite om en tigerunge

 • Reply
  Kändisspaning på Sunwing Resort | Rosita - Globetrotter Mama
  2 februari, 2011 at 13:48

  […] Inte den första jag trodde mig se på chartersemester: ”Charter is the shit” […]

 • Reply
  Kändisspaning på Sunwing Resort « globetrottermamma
  19 mars, 2012 at 21:10

  […] Bingo Rimér: “Charter is the shit” […]

 • Leave a Reply