Katrin Nova Privat Ringo

We love Thailand

Succén är ett faktum. Ringo stromtrivs och Nova är i paradiset. När man får barn så väljer man resemål mer efter barnens önskemål snarare än sina egna. Inte så att jag klagar. Men när jag var singel och barnfri en helg så stack jag till Usa och festade som en galning. Men nu passar det här mig perfekt. Lite roligt att jag nästan föraktat folk som åkt på charter. (Det var innan jag skaffade barn) Fy fan för charter, foppatofflor och svensk mat på semestern. Usch. Jag ville bo på coola femstjärniga hotell och käka exotisk mat. Gärna något som inte fanns att beställa hemma i Svedala. Men nu när man är tvåbarnsfarsa . Få fattar man. Charter is the shit. Nu blir det en eller två charterresor per år. Jag lovar. Fy fan va härligt. Men först skall jag njuta av min första här i Puhket. Jag kommer inte blogga så ofta dock. Sorry för det. Men jag har fullt upp att sola, käka Taccos och pimpla Singah. Kram Bingo
.
………………..
Bilder nedan. Först en bild med en bedårande söt liten tigerunge. Är det fel att utnyttja en liten tigerunge för en bild? Vad tycker ni?

.
Samma sak här. De var så jävla söta dessa små elefanter. Men det är ju djur i bur och de kanske hellre borde vara ute i det fria? Eller vad säger ni? Skitsamma, bara Nova får en fin bild med sig hem med nya kompisen Nellie.
S

You Might Also Like

13 Comments

Leave a Reply