Instagram

NY UPPDATERING

Vi smet från stan. Jag tog med mig båda pojkarna och rullade mot härliga @klappenski Jag var ju där efter Vasaloppet och kände bara att jag ville komma tillbaka och visa Ringo och Rambo. Nova kunde inte följa med tyvärr. Hon hade mycket i skolan och ska på klassresa i helgen. Det är inte lätt att dra iväg på spontana resor med barnen, när man hela tiden måste respektera skolplikten. Jag har blandade känslor och tänker innerst inne ibland att man bara vill slopa plugget för barnen. Skäms dock lite för att jag känner så och gör nog antagligen det för att jag tyckte att skolan var dålig för mig, som inte kunde se till mina behov och hjälpa mig med mina koncentrationssvårigheter. Sen har jag dessutom aldrig känt att skolan har haft någon betydelse för mig senare i livet. Jag pluggade inte heller vidare och ändå klarade mig ganska så ok. Trots att min pappa tjatade om sin domedagsprofetia för mig under hela min skoltid. . - Du måste studera pojk!!. Du måste skaffa bra betyg och läsa vidare!! Annars riskerar du att i vuxen ålder hamna på komvux med taxichaufförer och prostituerade. Vem vet. Det är kanske där jag hamnar tillslut. Mina barn också. Men inte den här helgen. För då ska vi åka snowboard hela dagarna och njuta av livet. Se på bilderna. Jag berättade för killarna om mina betyg i skolan. #brödernarimer
Vi smet från stan. Jag tog med mig båda pojkarna och rullade mot härliga @klappenski Jag var ju där efter Vasaloppet och kände bara att jag ville komma tillbaka och visa Ringo och Rambo. Nova kunde inte följa med tyvärr. Hon hade mycket i skolan och ska på klassresa i helgen. Det är inte lätt att dra iväg på spontana resor med barnen, när man hela tiden måste respektera skolplikten. Jag har blandade känslor och tänker innerst inne ibland att man bara vill slopa plugget för barnen. Skäms dock lite för att jag känner så och gör nog antagligen det för att jag tyckte att skolan var dålig för mig, som inte kunde se till mina behov och hjälpa mig med mina koncentrationssvårigheter. Sen har jag dessutom aldrig känt att skolan har haft någon betydelse för mig senare i livet. Jag pluggade inte heller vidare och ändå klarade mig ganska så ok. Trots att min pappa tjatade om sin domedagsprofetia för mig under hela min skoltid. . – Du måste studera pojk!!. Du måste skaffa bra betyg och läsa vidare!! Annars riskerar du att i vuxen ålder hamna på komvux med taxichaufförer och prostituerade. Vem vet. Det är kanske där jag hamnar tillslut. Mina barn också. Men inte den här helgen. För då ska vi åka snowboard hela dagarna och njuta av livet. Se på bilderna. Jag berättade för killarna om mina betyg i skolan. #brödernarimer

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply