Okategoriserade

Vem är hon?

Katrin är i Nice. Skönt. Man får äntligen lite lugnt och skönt hemma. Inget tjat om städning och allt annat som det tjatas om. Egentligen borde man inte bo ihop. Det blir för mycket. Man borde ha tre stycken lägenheter bredvid varandra. Eller fyra. En för mig, en för Katrin, en för barnen, och en som man umgås i. Det vore perfekt. Man får ha sitt eget liv och sen när man vill vara med alla de andra då ses man i den gemensamma lägenheten. Vore ju helt otroligt skönt. Man kunde ha 4 våningsplan. På min våning där får jag göra precis va fan jag vill. När jag blir lite trött på allt tjat. Då drar jag mig bara tillbaka till mitt våningsplan som mannen gjorde på stenåldern när han gick till sin grotta. Skönt.

Idag har jag fotograferat en mycket vacker ung dam. Ser ni vem?

.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply