Okategoriserade

Utan smink

Många har hört av sig och vill se hur jag ser ut utan smink och hårprodukter. Så här ser jag ut när jag vaknar. Helt ok va? Funderar på att köra en osminkad vecka. Bara vara.

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Katrins hälsa!
  31 mars, 2011 at 10:09

  Hej, jag postade denna på Katrins blogg. Jag vet inte om hon läser sina kommentarer! Så tänkte se om du läser dina! Kan du hälsa detta till Katrin?! Jag, och många, har upplevt de symtom hon har och jag tänkte ge lite visdom kring vad som är viktigt att kolla. Alla läkare kollar inte detta, det togh år innan jag fick veta att jag hade en sjukdom som är super vanlig. Som många tjejer får strax efter en graviditet.
  TILL KATRIN
  Hej Katrin. Snälla ta mina tips på fullaste allvar.
  Du måste kolla upp dina hormoner. Huvudvärk, så som du upplever det samt nya allergier mm är symtom på hormonfel, och mycket mer. Men med tanke på att du är nybliven mamma, skulle jag tippa på dina hormoner.
  Be doktorn kolla dina TSH, T4 värden. TSH ska ligga under 1.5 HELST men alla läkare har inte det refferensvärdet. Men under 3.5 är ett måste, kolla på fass hemsida om de nya referensvärdena som endokrinologerna bestämde för något år sedan!
  Hypotyreos
  Feokromocytom
  Är två måsten i din uteslutsdiagnostik!
  Hypotyreos är ämnesomsättningsfel, som gör att kroppen gör för lite av ett hormon, som heter T4. Då höjs din TSH signal till hjärnan då kroppen vill ha mer T4, men inte får det. Så högt TSH betyder en hög signal med begäran på nytt T4! Så man vill att en patient ska ha lågt TSH!
  Feokromocytom är tumörer som krånglar med dina stresshormoner! Det kan vara värt att kolla!
  Även ditt kortison, addisons sjukdom är en hormonsjukdom som triggas av en grav!

 • Leave a Reply