Okategoriserade

Ta en titt på min studio..

The winner takes it all
http://dayviews.com/p/campaign/123/?c=e7bddb80
.
Det finns två platser att hyra i min studio. Vore kul om en formgivare vill hyra in sig. Eller någon skön rackare som kan tillföra glädje och kreativitet här i studion. Maila om du är sugen bingo@rimer.se

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Petra Gustafsson
    31 augusti, 2011 at 18:02

    Hej Bingo har precis läst färdigt din bok o jösses säger jag bara,vilket otroligt liv du levt!!Förstår att Katrin inte vill läsa boken jag hade inte vågat släppa ut dig själv kan jag säga och då är jag inte särskilt svartsjuk.Men nu lever du ju stadgat familjeliv så jag behöver inte oroa mig för Katrins skull ELLER?Skoja bara älskar att följa er båda varje dag ha det gott o hälsa Katrin Kram Petra

  • Leave a Reply