Privat

SKA KATRIN FÅ BESTÄMMA!!

Jag vill gosa och krama med lille Ringo. Jag vill ta upp honom och låta han sova i vår säng. Katrin vill buffa honom. Det har hon lärt sig från Anna Wahlgren. Han skall sova själv. Helst inlindad i en filt. Hon kallar det Ginatrico-metoden och säger att det är det senaste på östermalm.
Vad tycker ni? Ska man buffa som på filmen nedan?
.

You Might Also Like

47 Comments

 • Reply
  jennie
  30 mars, 2010 at 07:34

  BINGO! Lyssna nu. Snälla. Jag tänkte först skicka texten om Eva sternberg som hävdade att mannen skall jaga bisonoxar-till Katrin då hon bloggade om att pappor är farliga för sina barn.
  Katrin har tydligen sett intervjun med Eva. Det finns en kille som du eller nån annan kanske vill upptäcka för han skriver så jävla tungt om saker och ting att man skrattar ner sig. Jag litar på att du förstår hans ordiska genialitet och börjar läsa hans blogg, du kommer vilja tjäna deg på honom.
  Känner jag dig rätt kommer du älska den. Du är ju ändå konstnär och meodern. Var ingen mes nu och skit i detta utan läs hans text om Eva och berätta det hela för Katrin.
  Jag gör dig faktiskt en jävla tjänst som skjuter fem minuter på att ge min dotter frukost för att knåpa i hop en så säljande text sm möjligt för att du faktiskt skall in och läsa också. Ni kändisar brukar skita i tips, men mina är fan värda.. Jag svär!
  http://www.bloggfrossa.blogspot.com/ GÅ IN OCH LÄS NU

 • Reply
  Lilla jag
  30 mars, 2010 at 09:45

  Hur uppfostrar du och Novas mamma Nova? Vill ni ha en lika fin och omtänksam samt självständig person som Nova så tycker jag du och Katrin ska försöka med de uppfostringsmetoderna vad det gäller lilla Ringo med 🙂

 • Reply
  Anna
  30 mars, 2010 at 11:27

  Usch jag skulle aldrig använda den där människans metoder. Svenska barnläkarföreningen har gått ut med flera varningar mot dom. Här är en av alla artiklar från DN.
  http://www.alltombarn.se/bebis/sveriges-barnlakare-varnas-for-anna-wahlgrens-metoder-1.25745

 • Reply
  Benita
  30 mars, 2010 at 12:34

  Nä fy fan, barn ska ha kärlek och mys inget buffande i baken…

 • Reply
  Björn
  30 mars, 2010 at 14:42

  Jag är med dig Bingo. Ta det bara lugnt och skit i alla ”metoder”. Gör det som känns bra och lyssna på Ringo. Han vet.
  Minst av allt ska ni lyssna på psykokärringar som AW.

 • Reply
  Sofie
  30 mars, 2010 at 15:29

  Barn ska ha närhet och kärlek. Anna Wahlgren är inte klok!

 • Reply
  Ellie
  30 mars, 2010 at 17:54

  Detdär måste ju nästan gå under barnmisshandel? Varför i hela friden ska man göra sådär? det kan ju inte vara bra för nacken om inte annat?

 • Reply
  karine
  30 mars, 2010 at 23:28

  Nej fy fan. En bebis ska ha så mycket kärlek og närhet det bara vill, og inga bebiser gråter for att vara jobbig, utan for att den har et behov der och då.

 • Reply
  raira (mamma till 3)
  31 mars, 2010 at 07:18

  jag har lyckats få mina ungar att sova utan problem utan AW metoder. Visst de är de monster 99% av sin vakna tid men de sover underbart .
  Barn gråter inte utan anledning .

 • Reply
  Beck
  31 mars, 2010 at 11:21

  Det såg inte kul ut för barnet, skulle du vilja bli buffad i baken och huvudet netryckt så när du ska sova?? Jag vet att ni aldrig skulle skada Ringo, men det ser inte kul ut. Barn behöver kärlek och det såg inte så kärleksfullt ut. Hur fick du Nova att sova när hon var liten? Fungerade den metoden så kör på det.

 • Reply
  anna
  1 april, 2010 at 12:51

  visst ungen är tyst, men den ser inte rofylld ut, snarare chockad.

 • Reply
  Jojo
  1 april, 2010 at 20:30

  Vem gör så mot sitt barn? Vad ska det vara bra för? Ska den spy och få svårt att andas? Tvingas att sova för den inte vill vara med om det igen? Fattar inte metoden… Vi skaffar väl barn av kärlekens skull? Ge dom kärlek då också!

 • Reply
  Em
  1 april, 2010 at 20:37

  nej, här håller jag inte med Katrin alls. jag tror på dig och lyfta upp, ha nära och sova i sängen-metoden.. så jobba på argumenten 🙂

 • Reply
  Marianne
  3 april, 2010 at 10:31

  Testa. Jag har två barn tätt. I början när de ammade hade jag dem i sängen men en trött mamma är ju också jobbigt att ständigt vara. Den första ville bli buffad. De ville hon ganska långt upp i åldern. Somnade oftast på en gång när buffningarna började. Den andra ville hellre bli kliad på ryggen. Men dottern blev bara störd av det, som om hon bara kunde koppla av med buffandet. Hon tyckte även om att ligga i barnvagnen och man körde den över stora gupp och stenar. Alla är vi olika, även barnen. Jag tycte mycket från Anna W var bra att följa.

 • Reply
  mumari » Blog Archive » En intressant reflektion om Anna Wahlgrens metoder
  7 april, 2010 at 08:23

  […] bloggar om…: BeingBingo Katrin Z 1, […]

 • Reply
  Nathalie
  10 april, 2010 at 09:03

  Det där va det sjukaste jag sett nånsin! Ser ju ut som om hon agar bebisen! Stackars barn!
  Vad är meningen med dt där? :S
  / Nathalie!

 • Reply
  ANNA DAHLGREN
  19 april, 2010 at 21:33

  De här är fan de sjukaste jag sett!!!!! Vet du hur skör en unges ryggrad är!! FY FAN säger jag bara skulle någon göra så på mina barn skulle den få se på fan o gjrde nån i min närhet så på sina barn skulle sen fått hör! USCH!!! LÅT HON INTE GÖRA SÅ DÄR!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Reply
  Signe
  28 maj, 2010 at 09:03

  Först och främst; Hjärtligt grattis till ett litet underverk!MEN Bingo: SÄTT NED FOTEN! NU! Du vet inom dig hur du vill att Ringo skall behandlas (och du har erfarenhet)och det är inte Anna Wahlgrens metoder som gäller. Du svsrar ju faktiskt på frågan du ställer själv. Iof är alla barn unika och olika men det klippet du visar är far away over border! Lycka nu till med Din son och resten av familjen.

 • Reply
  hanna
  28 maj, 2010 at 18:00

  hej bingo, har slutat läsa katrins blogg. hon är för omänsklig. men efter det hon upplevt nu kanske gör att hon blir lite ödmjukare inför livet och inte tar allt för givet. det verkar som om du står för förståndet i er relation så jag håller på din version, den där buffningen ser ju livsfarlig ut!! ser ut att kunna ge hjärnskador!! nej ha er lille prins i sängen och ge han all värme och kärlek som går. Du verkar vara så go och en fin pappa om man kollar din lilla tjej! lycka till och sätt ner foten nu….

 • Reply
  Becca & baby
  29 maj, 2010 at 20:13

  Stå på dig! Det där ser bara hemskt ut. Barn gråter INTE utan anledning.. Stå på dig ang. ha bebis sovande i sängen. Jag hade min son i sängen varje natt tills han var drygt två månader sedan la jag honom i sin säng när han skulle sova, när han sedan ville bli ammad så fick han somna om i min säng efter maten (om jag redan lagt mig, mest av lathet från min sida men det fungerar perfekt). Nu är ju min son visserligen inte äldre än 3 månader, men han sover jättebra och är grymt lugn om dagarna. Plötslig spädbarnsdöd minskas av att ha bebisen i samma säng när den är liten, dessutom så blir de lugnare.
  Jag diggar Katrin, men i det här fallet tror jag faktiskt att hon har fel!

 • Reply
  freddie
  29 maj, 2010 at 21:26

  Skit i hennes jävla metoder… Det enda hon ska ha är ett nackskott utan bedövning jävla barnmisshandlare.
  Flera metoder hon utövar är som sagt ren barnmisshandel. Ett barn ska ha närhet, ömhet och en jävla massa pussar. Den ska äta precis när den vill, inte var fjärde timma som den gamla strutsen anser.
  Nej förlåt för min upprepning men ett nackskott för henne hade gjort världen en bättre plats!!!
  MVH Fredrik

 • Reply
  mette myrberg
  1 juni, 2010 at 11:58

  Nej man ska inte buffa tycker jag man ska vara nära, se de första tre månaderna som en förlängning av graviditeten bebis behöver ständig närhet å ständig näringstillförsel.Följ ditt hjärta å övertala din fru!

 • Leave a Reply