Arbete

NYTT ÅR – NYTT JOBB – NYTT LIV!!

VILL DU JOBBA MED OSS?
Nya roliga tider väntar och vi söker nu folk som vill vara en del av allt som händer 2012 och framåt in i evigheten. Kanske inte så länge. De flesta pallar typ 2-3 år och sen vill man ofta starta eget. Precis som jag själv gjorde en gång i tiden. Vi jobbar nu med fyra st. väldigt spännande projekt och du kan läsa mer om dem här nedan. Något av dem kanske intresserar just dig. Men det finns en hake.
Ni vet skillnaden mellan topp-presterare och låg-presterare va? Låt mig göra detta mycket tydligt: Vi söker BARA topp-presterare. Vi söker de som vill ha en verklig utmaning. Inte personer som är intresserade av ett enkelt jobb för att få enkla pengar. 
Ok? Läs nu nedan!

 
1. BingoRimer.com   (mig själv) – jobbannons
Är du en hungrig eldsprutande person som vill jobba hårt? Kan du Photoshop, Indesign och gärna klippa ihop lite filmer i FinalCut. Har du körkort och en hög arbetssmoral? Då har vi ett jobb för dig. Vi söker folk till studion och vi fixar boende om du bor i Fucking Åmål.. (Plus att du får pizza och läsk av Katrin om du sköter dig). Maila en ansökan till:
bingo@rimer.se
 

2. MooreGames.com – jobbannons

Har du en bakgrund inom spelbranschen och vill vara med och lansera en helt ny spelportal både i Sverige och lite längre fram i tiden även globalt? Vi kommer att arrangera resor, events och framförallt roliga pokerturneringar. Sugen? Ja då tycker jag du skall maila en ansökan till:
bingo@mooregames.com

3. SexyBySweden.com – jobbannons

Det är nu det händer. Äntligen har vi fått ordning på alla fabriker, tygprover, passformer, design, streckkoder tvättrådslappar etc. Jag har aldrig tidigare jobbat med ett så krävande projekt som detta. Men nu är alla pusselbitar på plats och vi söker folk. Gärna personer med bakgrund inom den svenska textil- och konfektionsindustrin. Men också säljare med goda referenser. Körkort är ett krav. För mer info, maila till:
bingo@sexy.se

4. Moore.se – jobbannons

Vi växer så det knakar och nästa år kommer bli det mest spektakulära året i Moores 10-åriga historia, tro mig. Det kommer bli ett helt fantastiskt år för Moore och vi söker därför folk som vill vara med och utveckla produkten. I första hand söker vi formgivare, men också säljare, fotografer, projektledare, webbredaktörer och filmklippare. Är du sugen på att jobba för Nya Moore?  Maila en ansökan till:
bingo@moore.se

You Might Also Like

2 Comments

Leave a Reply