Instagram

NY UPPDATERING

Väldigt roligt på @fotomassan Otroligt mycket folk och bra stämning. Många säger att det är den bästa mässan på många år och jag håller med. Jag har kört workshop, fotosafari och intervjuat fotografer på scen. Väldigt kul och inspirerande att vara här. En dag kvar i imorgon. Sista dagen ️ Tack för grymma bilder på mig Sanna 🏼
@sannas_fotografiska
・・・
Avslutade dagen med en rolig fotosafari 🏻 Tack @bingorimer. Kul att du ville låna min lilla tvättbjörn ️
Väldigt roligt på @fotomassan Otroligt mycket folk och bra stämning. Många säger att det är den bästa mässan på många år och jag håller med. Jag har kört workshop, fotosafari och intervjuat fotografer på scen. Väldigt kul och inspirerande att vara här. En dag kvar i imorgon. Sista dagen ️ Tack för grymma bilder på mig Sanna 🏼
#Repost @sannas_fotografiska
・・・
Avslutade dagen med en rolig fotosafari 🏻 Tack @bingorimer. Kul att du ville låna min lilla tvättbjörn ️ #sweden #stockholm #stockholmsmässan #fotomässan #fotomässan2018 #nikon #nikonphotography #stockholmsmässan #älvsjömässan #fotograf #bingorimer #bingo #lumix #panasoniclumix

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply