Okategoriserade

NY UPPDATERING


Rambo vill sova med mig. Väldigt mysigt. Ringo vill sova själv och Falke sover med Katrin. Nu somnar jag. På tisdag flyger jag till Oman. Det kommer bli ett riktigt underbart äventyr. Men det känns ändå tufft att lämna barnen och Jämtland. Fast kul. Men åndå lite trist. Just den här gången känns det lite tufft. Har ju haft det så utomordentligt härligt den här påsken så man får en gnutta separationsångest. Många skriver att de tycker att det är fantastiskt att jag och Katrin kan spendera en påsk ihop. Jag är väldigt glad över att se hur mycket Katrin uppskattar att vara här. Detta är en väldigt viktig plats för mig och min familj. Vi delar upp allt väldigt bra jag och Katrin och barnen är så lyckliga här. Allt är så genuint och äkta. Vi lever väldigt spartansk här i huset som vi alltid gjort. Men vi äter gott och dricker goda viner och umgås och får mycket aktiviteter gjorda utomhus med friskt luft och djur och natur. Barnen somnar gott. Vaknar tidigt och springer runt med rosiga kinder och solsken i blick. Har sagt det förut och säger det igen. Jämtland jämt och ständut ️🏼

Rambo vill sova med mig. Väldigt mysigt. Ringo vill sova själv och Falke sover med Katrin. Nu somnar jag. På tisdag flyger jag till Oman. Det kommer bli ett riktigt underbart äventyr. Men det känns ändå tufft att lämna barnen och Jämtland. Fast kul. Men åndå lite trist. Just den här gången känns det lite tufft. Har ju haft det så utomordentligt härligt den här påsken så man får en gnutta separationsångest. Många skriver att de tycker att det är fantastiskt att jag och Katrin kan spendera en påsk ihop. Jag är väldigt glad över att se hur mycket Katrin uppskattar att vara här. Detta är en väldigt viktig plats för mig och min familj. Vi delar upp allt väldigt bra jag och Katrin och barnen är så lyckliga här. Allt är så genuint och äkta. Vi lever väldigt spartansk här i huset som vi alltid gjort. Men vi äter gott och dricker goda viner och umgås och får mycket aktiviteter gjorda utomhus med friskt luft och djur och natur. Barnen somnar gott. Vaknar tidigt och springer runt med rosiga kinder och solsken i blick. Har sagt det förut och säger det igen. Jämtland jämt och ständut ️🏼

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply