Okategoriserade

NY UPPDATERING


Han är verkligen en bedårande liten kille. Se hur han smuttar och snaskar på en helt vegetariskt smothie helt utan frukt eller dylikt. . Bara en sådan sak. Videon är från förra veckans inspelning av Relationspodden.  Men jag vill verkligen inte att ni lyssnar på just fet avsnittet som släpptes idag. Hela inledningen blev katastrofalt dålig. Jag är på ett uselt humör. Vet inte varför igentligen. Kanske är det för att jag feldoserat min adhd-medicin eller så fick jag helt enkelt fel dos av Katrins personlighet. Hon är ju som bäst i normal dos. 🤣 Vidare så är dagens avsnitt på tok för vulgärt och snuskigt för er som inte gillar analsex. . Så lyssna inte på dagens avsnitt av Relationspodden. Ok?

Han är verkligen en bedårande liten kille. Se hur han smuttar och snaskar på en helt vegetariskt smothie helt utan frukt eller dylikt. . Bara en sådan sak. Videon är från förra veckans inspelning av Relationspodden. Men jag vill verkligen inte att ni lyssnar på just fet avsnittet som släpptes idag. Hela inledningen blev katastrofalt dålig. Jag är på ett uselt humör. Vet inte varför igentligen. Kanske är det för att jag feldoserat min adhd-medicin eller så fick jag helt enkelt fel dos av Katrins personlighet. Hon är ju som bäst i normal dos. 🤣 Vidare så är dagens avsnitt på tok för vulgärt och snuskigt för er som inte gillar analsex. . Så lyssna inte på dagens avsnitt av Relationspodden. Ok?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply