Okategoriserade

NY UPPDATERING


Härligt att komma ut i spåret och Jämtland har aldrig någonsin varit så spektakulärt vackert. Så mycket snö har ingen sett förut. Och stålande solsken hela helgen. (Lider med dig syrran som blev fast i USA och missar helgen med oss. ). Nu ska jag sakta men säkert se till att rehabilitera från mitt skurgummeknä 🤣🏼 Älskar Jämtland och förstår verkligen att min mamma vill bo och leva här. ️

Härligt att komma ut i spåret och Jämtland har aldrig någonsin varit så spektakulärt vackert. Så mycket snö har ingen sett förut. Och stålande solsken hela helgen. (Lider med dig syrran som blev fast i USA och missar helgen med oss. ). Nu ska jag sakta men säkert se till att rehabilitera från mitt skurgummeknä 🤣🏼 Älskar Jämtland och förstår verkligen att min mamma vill bo och leva här. ️ #lovejämtland

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply