Okategoriserade

NY UPPDATERING


Äntligen får man ta på sig ett par sköna mjukisbrallor och spendera hela påsken i mitt älskade Jämtland ️. Längdskidor och snowboard ska ju såklart med. Men jag kan avslöja att några ombyten utöver skidkläder är inte aktuellt för mig. . Är det fler än jag som tycker det är ganska gött att glida runt i samma kallingar och mjukisar hela helgen?. Bara få vara sig själv.  Lite skitig och gubbig. Så skönt 🤣 Glad påsk på er ! ️🇸🇪

Äntligen får man ta på sig ett par sköna mjukisbrallor och spendera hela påsken i mitt älskade Jämtland ️. Längdskidor och snowboard ska ju såklart med. Men jag kan avslöja att några ombyten utöver skidkläder är inte aktuellt för mig. . Är det fler än jag som tycker det är ganska gött att glida runt i samma kallingar och mjukisar hela helgen?. Bara få vara sig själv. Lite skitig och gubbig. Så skönt 🤣 Glad påsk på er ! ️🇸🇪

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply