Instagram

NOVAS NYA KÄRRA

Nova fick en A-traktor av mig present när hon fyllde 16 år. Nu är jag och Rambo i Sundsvall och träffar den tidigare ägaren Sandra och hon är så glad att hennes lilla ögonsten nu ska få lika mycket kärlek av Nova.  Den är så fin och hennes grymma pappa Urban har installerat världens fetaste stereo Haha. Kolla min storie @novarimer1 🤣️🏼. Frågan är nu bara hur jag får hem den till Stockholm ha ha känns lite segt att köra hem i 30 km 🤣

Nova fick en A-traktor av mig present när hon fyllde 16 år. Nu är jag och Rambo i Sundsvall och träffar den tidigare ägaren Sandra och hon är så glad att hennes lilla ögonsten nu ska få lika mycket kärlek av Nova. Den är så fin och hennes grymma pappa Urban har installerat världens fetaste stereo Haha. Kolla min storie @novarimer1 🤣️🏼. Frågan är nu bara hur jag får hem den till Stockholm ha ha känns lite segt att köra hem i 30 km 🤣

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply