Instagram

NY UPPDATERING

Att sitta i bilen och vänta på pappa har tidigare varit lite trist. Men nu har barnen fått en utmaning som heter duga. Jag kämpade med att försöka lösa min Rubik’s Kub som ung och lyckades aldrig. Hade ju ingen tutorial på youtube 🤣. Men jag ser att Ringo inte har långt kvar. Det finns två unga killar Uppsala som är grymma på att kuba och dom har en sida som jag kan rekommendera till alla er föräldrar som vill inspirera barnen att ta en paus från sin smartphone på bilresan. Köp en kub och ge barnet som en kul utmaning och lite hjärngympa. Jag ska lära mig lösa den också. Men inte när jag kör bil såklart 🤣. Kolla @cuboss.se dom kan kub 🏼🇸🇪

Att sitta i bilen och vänta på pappa har tidigare varit lite trist. Men nu har barnen fått en utmaning som heter duga. Jag kämpade med att försöka lösa min Rubik’s Kub som ung och lyckades aldrig. Hade ju ingen tutorial på youtube 🤣. Men jag ser att Ringo inte har långt kvar. Det finns två unga killar Uppsala som är grymma på att kuba och dom har en sida som jag kan rekommendera till alla er föräldrar som vill inspirera barnen att ta en paus från sin smartphone på bilresan. Köp en kub och ge barnet som en kul utmaning och lite hjärngympa. Jag ska lära mig lösa den också. Men inte när jag kör bil såklart 🤣. Kolla @cuboss.se dom kan kub 🏼🇸🇪

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply