Instagram

NY UPPDATERING

Nova föddes den 17 april 2003. En månad för tidigt. Bara minuter efter förlossningen satt jag med min lilla dotter i knäet. Hon var bedårande söt, sånär som på en liten detalj: hennes lilla bebishuvud var alldeles konformat. Mamma Erika sov och sjuksköterskorna hade lämnat rummet, ingen fanns där som kunde förklara för mig att det var fullt naturligt att en bebis föddes med ett conehead. Så under Novas första tjugo minuter i livet var jag övertygad om att hon var fullständigt missbildad. Jag lindade in hennes spetsiga huvud i en handduk och svor – hulkande – på att alltid, alltid skydda henne från elaka mobbare. Sedan vaknade Erika och förklarade att jag var en idiot. Idag fyller hon 16 år och alla i familjen älskar henne oändligt mycket och vi är så lyckliga och tacksamma för att ha henne i våra liv. Jag och pojkarna hade en fin present till Nova som vi skall hämta på måndag. Grattis världens bästa @novarimer1 ️🇸🇪 In och gratta henne. Så blir hon extra glad ️🇸🇪 @novarimer1 #sweetsixten #novarimer16

Nova föddes den 17 april 2003. En månad för tidigt. Bara minuter efter förlossningen satt jag med min lilla dotter i knäet. Hon var bedårande söt, sånär som på en liten detalj: hennes lilla bebishuvud var alldeles konformat. Mamma Erika sov och sjuksköterskorna hade lämnat rummet, ingen fanns där som kunde förklara för mig att det var fullt naturligt att en bebis föddes med ett conehead. Så under Novas första tjugo minuter i livet var jag övertygad om att hon var fullständigt missbildad. Jag lindade in hennes spetsiga huvud i en handduk och svor – hulkande – på att alltid, alltid skydda henne från elaka mobbare. Sedan vaknade Erika och förklarade att jag var en idiot. Idag fyller hon 16 år och alla i familjen älskar henne oändligt mycket och vi är så lyckliga och tacksamma för att ha henne i våra liv. Jag och pojkarna hade en fin present till Nova som vi skall hämta på måndag. Grattis världens bästa @novarimer1 ️🇸🇪 In och gratta henne. Så blir hon extra glad ️🇸🇪 @novarimer1 #sweetsixten #novarimer16

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply