Instagram

NY UPPDATERING

Han är bättre än mig i snart allt. Snowboard, fotboll, pingis, tv-spel, gymnastik och rubik’s cube. Men jag kan fortfarande dra ifrån honom på längdskidor. Men det är väl bara en tidsfråga. För om han bara får lite smak för sporten. Då är jag helt körd. Och jag ser på honom att han kommer bli bra. Jag ser att han vill bli snabbare och starkare än mig. Han har den blicken. Och jag har sett den förut. Hos en kvinna i hans närhet. En kvinna som älskar att vinna. Kan ni gissa vem? #vinnarskalle #ringorimer #katrinsgener

Han är bättre än mig i snart allt. Snowboard, fotboll, pingis, tv-spel, gymnastik och rubik’s cube. Men jag kan fortfarande dra ifrån honom på längdskidor. Men det är väl bara en tidsfråga. För om han bara får lite smak för sporten. Då är jag helt körd. Och jag ser på honom att han kommer bli bra. Jag ser att han vill bli snabbare och starkare än mig. Han har den blicken. Och jag har sett den förut. Hos en kvinna i hans närhet. En kvinna som älskar att vinna. Kan ni gissa vem? #vinnarskalle #ringorimer #katrinsgener

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply