Instagram

NY UPPDATERING

Vänta nu? Trodde ni att man bara åker utför här i Jämtland? Absolut inte. Man åker såklart även längdskidor på Revsundssjön i strålande solsken och man hedrar då också minnet av den glade norrmannen Ole Bramserud i Sällskapsresan-filmerna genom att klä sig i de coolaste tekniska sportprylarna. .  Kommer ni ihåg denna klassiska scen? —Linsskyddet! Du måste ta av linsskyddet!
—Öh, va?
—Har du filmat länge sådär?
—Hela resan...
—Ajdå... det blir inget film då vettu
—Blir‘e inge film? 🤣🤣🤣 Filmens klassiska inledningstext:
”Svenskarna reser inte till någonting, dom reser från någonting” 
Och det stämmer på mig nu. Nästan alla resor som jag varit på det senaste året har varit bokade innan jag ens visste om att Prästgården skulle bli till salu. Nu reser jag inte längre ifrån någonting. Nu stannar jag i Jämtland. ️ #lovejämtland #revsund #revsundssjön #bingorimer

Vänta nu? Trodde ni att man bara åker utför här i Jämtland? Absolut inte. Man åker såklart även längdskidor på Revsundssjön i strålande solsken och man hedrar då också minnet av den glade norrmannen Ole Bramserud i Sällskapsresan-filmerna genom att klä sig i de coolaste tekniska sportprylarna. . Kommer ni ihåg denna klassiska scen? —Linsskyddet! Du måste ta av linsskyddet!
—Öh, va?
—Har du filmat länge sådär?
—Hela resan…
—Ajdå… det blir inget film då vettu
—Blir‘e inge film? 🤣🤣🤣 Filmens klassiska inledningstext:
”Svenskarna reser inte till någonting, dom reser från någonting”
Och det stämmer på mig nu. Nästan alla resor som jag varit på det senaste året har varit bokade innan jag ens visste om att Prästgården skulle bli till salu. Nu reser jag inte längre ifrån någonting. Nu stannar jag i Jämtland. ️ #lovejämtland #revsund #revsundssjön #bingorimer

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply