Instagram

NY UPPDATERING

Snart är vi i mitt älskade Jämtland. Behöver verkligen ladda batterierna. Bara vara. Solen skiner och himlen är så klarblå att även min älskade Multivan ser ut att vara blå. Den är svart. Fan va jag älskar min Multivan. Sann körglädje och barnen sitter som kungligheter där bak med sina paddor och kuber. Faktiskt min tredje Multivan på rad och man har blivit lite stammis hos bästa gänget på @volkswagenstockholm ️🇸🇪 För mig finns bara Volkswagen och solen skiner alltid på dig om du handlar din bil hos @volkswagenstockholm 🤣️️🏼

Snart är vi i mitt älskade Jämtland. Behöver verkligen ladda batterierna. Bara vara. Solen skiner och himlen är så klarblå att även min älskade Multivan ser ut att vara blå. Den är svart. Fan va jag älskar min Multivan. Sann körglädje och barnen sitter som kungligheter där bak med sina paddor och kuber. Faktiskt min tredje Multivan på rad och man har blivit lite stammis hos bästa gänget på @volkswagenstockholm ️🇸🇪 För mig finns bara Volkswagen och solen skiner alltid på dig om du handlar din bil hos @volkswagenstockholm 🤣️️🏼

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply