Instagram

NY UPPDATERING

Har haft en helt vidrig dag. Har mått så fruktansvärt dåligt och känt mig hel dränerad på energi. Hade lite byggmöten och sen en fotografering under dagen. Ville inget hellre än att avboka allt, men det är samtidigt helt emot hela min personlighet. Att inte dyka upp på ett jobb för mig är bara ok om jag ligger medvetslös på akuten. Skulle aldrig hända. Men idag var det tufft. Magen har bråkat också och jag har har sprungit rätt många gånger på toaletten. När jag skulle fotografera på företaget idag så blev det en liten kort paus. Och då tänkte jag att jag skulle passa på att smita in på toa. Ni vet känslan när man nästan skäms för vad som kan komma ur ens sargade kropp. Så typiskt att han som var projektledare undrade vart jag tog vägen. Jag satt på toan och hörde hur han började gå runt i lokalerna och leta efter mig. Samtidigt som jag satt på den varma ringen och sprutlackerade kaklet. Fan inte nu tänkte jag . Låt mig snälla vara lite för mig själv. Men han gav inte upp. - HAR NÅGON SETT BINGO!!!???? Asså skojar han. Jag svarade lite snabbt. - Jag är på toa. Men han hör inte och nu går han runt i alla korridorer - VART TOG BINGO VÄGEN??!? Asså hur jobbig läge. Med brallorna nere och helt feber svettig ställde jag mig mot dörren och försökte ropa utan att låta ansträngd. Jag är på toa. Och då hörde jag hur djungeltrafiken gick i alla korridoren för att tillslut meddela projektledaren. - Han är på toaletten hörde jag folk ropa till varandra för att hjälpa till att undvika så att inte projektledaren skulle ringa Missing People. Gudskelov så fanns det ett luktspray som jag tömde innan jag smet ut och fortsatte fotografera. Varför är det så pinsamt och jobbigt att göra tvåan hos andra🤣. Fattar inte. Skönt att ladda batterierna lite med en mysig middag. Nu blir det påsklov och Jämtland ️🏼

Har haft en helt vidrig dag. Har mått så fruktansvärt dåligt och känt mig hel dränerad på energi. Hade lite byggmöten och sen en fotografering under dagen. Ville inget hellre än att avboka allt, men det är samtidigt helt emot hela min personlighet. Att inte dyka upp på ett jobb för mig är bara ok om jag ligger medvetslös på akuten. Skulle aldrig hända. Men idag var det tufft. Magen har bråkat också och jag har har sprungit rätt många gånger på toaletten. När jag skulle fotografera på företaget idag så blev det en liten kort paus. Och då tänkte jag att jag skulle passa på att smita in på toa. Ni vet känslan när man nästan skäms för vad som kan komma ur ens sargade kropp. Så typiskt att han som var projektledare undrade vart jag tog vägen. Jag satt på toan och hörde hur han började gå runt i lokalerna och leta efter mig. Samtidigt som jag satt på den varma ringen och sprutlackerade kaklet. Fan inte nu tänkte jag . Låt mig snälla vara lite för mig själv. Men han gav inte upp. – HAR NÅGON SETT BINGO!!!???? Asså skojar han. Jag svarade lite snabbt. – Jag är på toa. Men han hör inte och nu går han runt i alla korridorer – VART TOG BINGO VÄGEN??!? Asså hur jobbig läge. Med brallorna nere och helt feber svettig ställde jag mig mot dörren och försökte ropa utan att låta ansträngd. Jag är på toa. Och då hörde jag hur djungeltrafiken gick i alla korridoren för att tillslut meddela projektledaren. – Han är på toaletten hörde jag folk ropa till varandra för att hjälpa till att undvika så att inte projektledaren skulle ringa Missing People. Gudskelov så fanns det ett luktspray som jag tömde innan jag smet ut och fortsatte fotografera. Varför är det så pinsamt och jobbigt att göra tvåan hos andra🤣. Fattar inte. Skönt att ladda batterierna lite med en mysig middag. Nu blir det påsklov och Jämtland ️🏼

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply