Instagram

NY UPPDATERING

Jag har mycket olika frilansare som jobbar för oss i olika projekt och jag har noterat att många av dom är anslutna till ett företag som heter Redflag. Det gör mig väldigt glad eftersom jag tycker att dom är helt grymma. Jag önskar innerligt att dom fanns där för mig när jag drog i gång min första enskilda firma redan 1997. För en person med ADHD så skulle det vara guld värt att få all deras uppbackning med allt runt företaget så att man kan fokusera på att vara kreativ. Red Flag erbjuder automatiserad och användarvänlig bokföring samt all annan företagsadministration för aktiebolag eller enskild firma. Hela grundprincipen med att använda sig av RedFlag är att det ska vara enkelt. Kunden ska fokusera på sin verksamhet så löser Red Flag resten kring ekonomin och administrationen. I tjänsten får du även tillgång till ett självbokförande kort från Mastercard med tillhörande företagskonto, samt lönehantering, fakturering, kvitto-, räkning-, skatter- och avdragshantering. Du får på det här sättet alltid en uppdaterad bild av hur ditt företag går. Allt detta för 498:-/månad. Som grädden på moset görs även bokslut och deklaration till ditt företag samt arbetsgivardeklarationen och momsdeklarationer Jag tycker ni skall passa på att ansluta er till tjänsten för just nu bjuder Red flag på två månader gratis om ni använder koden: Bingo. Funderar du på starta eget och vill lära dig mer om Redflag.  Ta en titt på en film som förklarar Red Flag på två minuter. Länk i min profil. @redflagsv

Jag har mycket olika frilansare som jobbar för oss i olika projekt och jag har noterat att många av dom är anslutna till ett företag som heter Redflag. Det gör mig väldigt glad eftersom jag tycker att dom är helt grymma. Jag önskar innerligt att dom fanns där för mig när jag drog i gång min första enskilda firma redan 1997. För en person med ADHD så skulle det vara guld värt att få all deras uppbackning med allt runt företaget så att man kan fokusera på att vara kreativ. Red Flag erbjuder automatiserad och användarvänlig bokföring samt all annan företagsadministration för aktiebolag eller enskild firma. Hela grundprincipen med att använda sig av RedFlag är att det ska vara enkelt. Kunden ska fokusera på sin verksamhet så löser Red Flag resten kring ekonomin och administrationen. I tjänsten får du även tillgång till ett självbokförande kort från Mastercard med tillhörande företagskonto, samt lönehantering, fakturering, kvitto-, räkning-, skatter- och avdragshantering. Du får på det här sättet alltid en uppdaterad bild av hur ditt företag går. Allt detta för 498:-/månad. Som grädden på moset görs även bokslut och deklaration till ditt företag samt arbetsgivardeklarationen och momsdeklarationer Jag tycker ni skall passa på att ansluta er till tjänsten för just nu bjuder Red flag på två månader gratis om ni använder koden: Bingo. Funderar du på starta eget och vill lära dig mer om Redflag. Ta en titt på en film som förklarar Red Flag på två minuter. Länk i min profil. @redflagsv

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply