Instagram

NY UPPDATERING

Detta är kanske just nu den finaste bilden på vår familj någonsin. Den är ju helt perfekt. Våra barn är så friska och jag känner en så enorm tacksamhet för att vara så lyckligt lottad. Idag när vi spelade in Relationspodden så berättade Katrin om sitt engagemang för @ellasanglar Hon berättade om en liten flicka vid namn Julia som inte hade lång tid kvar att leva. Det är så otroligt hjärtskärande med dessa barn här i hos oss i Sverige som inte har så långt kvar att leva. Jag och Katrin kunde inte hålla tårarna tillbaka och ikväll kramar jag mina små guldklimpar extra hårt. Och jag känner att det värsta som kan hända i livet. Måste ju ändå vara när det händer barnen något. Kan faktiskt inte tänka mig något värre än det som många föräldrar tvingas gå igenom. Ta en titt själv på @ellashjaltar och se dig sedan omkring. Jag tycker du skall ge ett bidrag. Vad är det värsta som hänt dig idag? För mig var det när jag frös väldigt mycket på Ringos fotbollsträning. Jag var helt iskall. Men var det så farligt egentligen. Det kunde faktiskt varit mycket mycket mycket mycket värre..️ @ellashjaltar

Detta är kanske just nu den finaste bilden på vår familj någonsin. Den är ju helt perfekt. Våra barn är så friska och jag känner en så enorm tacksamhet för att vara så lyckligt lottad. Idag när vi spelade in Relationspodden så berättade Katrin om sitt engagemang för @ellasanglar Hon berättade om en liten flicka vid namn Julia som inte hade lång tid kvar att leva. Det är så otroligt hjärtskärande med dessa barn här i hos oss i Sverige som inte har så långt kvar att leva. Jag och Katrin kunde inte hålla tårarna tillbaka och ikväll kramar jag mina små guldklimpar extra hårt. Och jag känner att det värsta som kan hända i livet. Måste ju ändå vara när det händer barnen något. Kan faktiskt inte tänka mig något värre än det som många föräldrar tvingas gå igenom. Ta en titt själv på @ellashjaltar och se dig sedan omkring. Jag tycker du skall ge ett bidrag. Vad är det värsta som hänt dig idag? För mig var det när jag frös väldigt mycket på Ringos fotbollsträning. Jag var helt iskall. Men var det så farligt egentligen. Det kunde faktiskt varit mycket mycket mycket mycket värre..️ @ellashjaltar

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply