Instagram

NY UPPDATERING

Jag är på min pappas gata i Karlshamn  Men jag har aldrig gått i hans fotspår. Jag fick min egen väg. Farfar Åke var tandläkare med sin praktik på Ronnebygatan 23. Samma praktik som min pappa sedemera tog över. Jag tror inte att pappa ville bli tandläkare. Men det skulle han aldrig erkänna. Tänk så många som väljer ett yrke för sina föräldrars skull och för att göra dom stolta. När man istället borde följa sitt hjärta, sin passion och sin stora dröm. Min dröm som ung kille i Karlshamn var att bli som Hugh Hefner . Som tur var så mognade jag och skaffade nya förebilder senare i livet. Som tex i Richard Branson. Man får alltid ändra sig om valet kommer från insidan 🤣🏼

Jag är på min pappas gata i Karlshamn Men jag har aldrig gått i hans fotspår. Jag fick min egen väg. Farfar Åke var tandläkare med sin praktik på Ronnebygatan 23. Samma praktik som min pappa sedemera tog över. Jag tror inte att pappa ville bli tandläkare. Men det skulle han aldrig erkänna. Tänk så många som väljer ett yrke för sina föräldrars skull och för att göra dom stolta. När man istället borde följa sitt hjärta, sin passion och sin stora dröm. Min dröm som ung kille i Karlshamn var att bli som Hugh Hefner . Som tur var så mognade jag och skaffade nya förebilder senare i livet. Som tex i Richard Branson. Man får alltid ändra sig om valet kommer från insidan 🤣🏼

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply