Instagram

NY UPPDATERING

Man glömmer bort att han bara är fem år den här lilla stjärnan. Han är hela tiden med. Umgås och är alltid en i gänget. Vi har haft en helt fantastisk helg tillsammans jag och pojkarna. Högt och lågt. Skidor, bowling, surfing och avslutade med studsmattor på @dome_swe i Gävle. Vi har glidit runt i underställ hela dagarna och kört prutt-SM. Tur att Nova inte kunde följa med. Vi hade nog gasat ihjäl tösabiten 🤣 Vi bodde hos vår kompis Plantan @frankfredrikguy Det var han som för övrigt vann SM och har nu kvalat vidare till Prutt-VM 🤣 Stort. Rambo impad. Hur gör han Pappa? Wiktory och Oskar var chanslösa mot Plantan. Ringo var inte impad. Han tycker vi är omogna och vill absolut inte vara med. Ringo vill bara sporta. Utmana sig själv och hela tiden utvecklas. Han suger i sig allt han lär sig. Plantan har åkt mycket bräda och visade Ringo hur han skulle göra i backen för att bli grym. Rambo hakar på överallt och är helt orädd. Gasar ner med oss i alla de brantaste backarna. Surfar och håller låda hela dagarna Jag är väldigt stolt över alla mina fina barn och glad över all den tid vi får tillsammans. Det blev dock lite komiskt när vi satt hela gänget i soffan, i underställ, små svettiga och käkade chips då min mobil plingade till. Jag hade tydligen fått en match på Tinder och jag stäckte mig instinktivt efter mobilen för att kolla med vem jag matchat med. Men jag stannade upp, hindrade mig och såg mig själv i spegeln. Sneglade på alla grabbarna i rummet. Just där och då. Den här helgen så hoppar jag nog Tinder. Det känns faktiskt inte värdigt att vara ute på Tinder mitt i Prutt-SM 🤣

Man glömmer bort att han bara är fem år den här lilla stjärnan. Han är hela tiden med. Umgås och är alltid en i gänget. Vi har haft en helt fantastisk helg tillsammans jag och pojkarna. Högt och lågt. Skidor, bowling, surfing och avslutade med studsmattor på @dome_swe i Gävle. Vi har glidit runt i underställ hela dagarna och kört prutt-SM. Tur att Nova inte kunde följa med. Vi hade nog gasat ihjäl tösabiten 🤣 Vi bodde hos vår kompis Plantan @frankfredrikguy Det var han som för övrigt vann SM och har nu kvalat vidare till Prutt-VM 🤣 Stort. Rambo impad. Hur gör han Pappa? Wiktory och Oskar var chanslösa mot Plantan. Ringo var inte impad. Han tycker vi är omogna och vill absolut inte vara med. Ringo vill bara sporta. Utmana sig själv och hela tiden utvecklas. Han suger i sig allt han lär sig. Plantan har åkt mycket bräda och visade Ringo hur han skulle göra i backen för att bli grym. Rambo hakar på överallt och är helt orädd. Gasar ner med oss i alla de brantaste backarna. Surfar och håller låda hela dagarna Jag är väldigt stolt över alla mina fina barn och glad över all den tid vi får tillsammans. Det blev dock lite komiskt när vi satt hela gänget i soffan, i underställ, små svettiga och käkade chips då min mobil plingade till. Jag hade tydligen fått en match på Tinder och jag stäckte mig instinktivt efter mobilen för att kolla med vem jag matchat med. Men jag stannade upp, hindrade mig och såg mig själv i spegeln. Sneglade på alla grabbarna i rummet. Just där och då. Den här helgen så hoppar jag nog Tinder. Det känns faktiskt inte värdigt att vara ute på Tinder mitt i Prutt-SM 🤣

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply