Instagram

NY UPPDATERING

Jag älskar ny teknik och innovation. Det gäller att hela tiden försöka hänga med i utveckligen, för det växer inte mossa på en rullande sten 🤣. Fick väldigt fin respons på min föreläsning idag på Dustin Expo. När ett barn i publiken ställde en fråga till mig, så satte jag mig på huk och lyssnade uppmärksamt för att visa vem det är som blir årets pappa alla år i rad (bild 3) . Jag skulle bli en grym politiker om jag inte hade haft hela garderoben full av galenskap  Nu hittar ni mig hos @hpeurope och som har den finaste montern på hela mässan. Där visar jag alla hur lekande enkelt det är att printa fina bilder på nya printern HP TANGO. Kom förbi och säg hej. Tack för fina bilder @mattiashamrenphoto ️🏼

Jag älskar ny teknik och innovation. Det gäller att hela tiden försöka hänga med i utveckligen, för det växer inte mossa på en rullande sten 🤣. Fick väldigt fin respons på min föreläsning idag på Dustin Expo. När ett barn i publiken ställde en fråga till mig, så satte jag mig på huk och lyssnade uppmärksamt för att visa vem det är som blir årets pappa alla år i rad (bild 3) . Jag skulle bli en grym politiker om jag inte hade haft hela garderoben full av galenskap Nu hittar ni mig hos @hpeurope och som har den finaste montern på hela mässan. Där visar jag alla hur lekande enkelt det är att printa fina bilder på nya printern HP TANGO. Kom förbi och säg hej. Tack för fina bilder @mattiashamrenphoto ️🏼

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply