Instagram

NY UPPDATERING

Jag älskar min Multivan. Men den är ju brun säger Nova. Så nu byter jag in min Multivan och tar över vår turnébuss istället, också en Multivan. Fast helt svart. Så snygg. Vill du köpa min bruna som är helt grym så kommer den vara ren och fin nästa vecka. Skicka DM. Men tillbaka till den nya Snygga Svarta Multivanen. Hur tycker ni att jag skall göra med dekalerna från ”Relationspodden Live On Tour”!. Känns ju lite pin att åka till dagis med alla barn i en turnébuss. Men sen tänker jag att hela livet är en lång turné. Man är ju hela tiden på väg. Med eller utan dekaler? 🤣️🏼‍♂️ 📸 @bouvengoskar #relationspoddenliveontour

Jag älskar min Multivan. Men den är ju brun säger Nova. Så nu byter jag in min Multivan och tar över vår turnébuss istället, också en Multivan. Fast helt svart. Så snygg. Vill du köpa min bruna som är helt grym så kommer den vara ren och fin nästa vecka. Skicka DM. Men tillbaka till den nya Snygga Svarta Multivanen. Hur tycker ni att jag skall göra med dekalerna från ”Relationspodden Live On Tour”!. Känns ju lite pin att åka till dagis med alla barn i en turnébuss. Men sen tänker jag att hela livet är en lång turné. Man är ju hela tiden på väg. Med eller utan dekaler? 🤣️🏼‍♂️ 📸 @bouvengoskar #relationspoddenliveontour

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply