Instagram

NY UPPDATERING

Stackars Nova som hakade på till gymmet. Måste vara helt fruktansvärt att ha mig som pappa just nu. En av sveriges genom tiderna hetaste show-artister och body builders. Vad får du om du blandar ett gäng stjärnor som Hoa Hoa Dahlgren, Julio Iglesias och Kalles Kaviar. Jo. Mig. Bingo Rimér. Speglarna älskar mig och det är omöjligt att välja EN bild när alla bilder på mig blir helt perfekta 🤣🤣🤣🤣. Nova Tack för att du står ut med mig @novarimer1 #thebeast #thebody #hoahoa #iglesias #kalleskaviar

Stackars Nova som hakade på till gymmet. Måste vara helt fruktansvärt att ha mig som pappa just nu. En av sveriges genom tiderna hetaste show-artister och body builders. Vad får du om du blandar ett gäng stjärnor som Hoa Hoa Dahlgren, Julio Iglesias och Kalles Kaviar. Jo. Mig. Bingo Rimér. Speglarna älskar mig och det är omöjligt att välja EN bild när alla bilder på mig blir helt perfekta 🤣🤣🤣🤣. Nova Tack för att du står ut med mig @novarimer1 #thebeast #thebody #hoahoa #iglesias #kalleskaviar

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply