Instagram

NY UPPDATERING

Rambo säger stop! Barnen i Sverige är extremt medvetna om sina rättigheter. När jag skulle dricka vatten ut en flaska i sängen så fick Rambo ett ryck och drog flaskan från min mun så att det sprutade vatten på hela mig och sängen. Rambo log och började själv dricka. Jag reagerade instinktivt och slet flaskan ur handen på honom och sa vresigt - så går det. Rambo blev helt ursinnig. Skrek och grät. Men Rambo så gjorde du på pappa. Inte kul. DÅ SKREK RAMBO. - PAPPA JAG ÄR ETT BARN. DU KAN INTE GÖRA SÅ MOT ETT BARN. DU MÅSTE PRATA MED MIG!! #åretspappa #ramborimer

Rambo säger stop! Barnen i Sverige är extremt medvetna om sina rättigheter. När jag skulle dricka vatten ut en flaska i sängen så fick Rambo ett ryck och drog flaskan från min mun så att det sprutade vatten på hela mig och sängen. Rambo log och började själv dricka. Jag reagerade instinktivt och slet flaskan ur handen på honom och sa vresigt – så går det. Rambo blev helt ursinnig. Skrek och grät. Men Rambo så gjorde du på pappa. Inte kul. DÅ SKREK RAMBO. – PAPPA JAG ÄR ETT BARN. DU KAN INTE GÖRA SÅ MOT ETT BARN. DU MÅSTE PRATA MED MIG!! #åretspappa #ramborimer

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply