Instagram

NY UPPDATERING

Att frukosten är dagens viktigaste mål är vi väl alla överens om att så är inte fallet. Men i övrigt så är det svårt att veta vad man skall äta för att optimera sin kropp. Alla har så många olika teorier. Personligen så vill jag försöka äta det som är hälsosamt för mig, men också bäst för moder jord. Alltså i viss mån mindre kött, närodlat och ekologisk. Men sen. När ska man äta och hur länge/ofta skall man köra periodisk fasta? Kan man bygga muskler även om man bara äter två mål per dag? Allt är ju såklart också väldigt individuellt och jag önskar att det fanns en app som kunde läsa av mina värden och hela tiden tala om för mig hur/när/vad jag skall äta. Min vän Wiktor testar nu att bara äta kött. Inget annat bara kött. Svensk ekologisk kött och mest vilt. Han säger att han blivit starkare och piggare. Men riskerar man att få cancer och vad tycker tarmarna om att bara få kött? Jag skulle vilja se på en app vad det får för konsekvenser för mig, min träning och mitt välbefinnande när jag klipper 10 hotshots, några stora stark och en och annan drink på Park Lane och avslutar med lite fyllekäk på Seven Eleven. . 🤣. Då ska appen säga. Om du dricker allt. .. och äter junk. Så tappar du 10 timmar på gymmet. 🤣 10 dagar livslängd och förstör jorden motsvarande en ko och fyra träd.  Jag ska jobba lite på idén. Men ni fattar va?

Att frukosten är dagens viktigaste mål är vi väl alla överens om att så är inte fallet. Men i övrigt så är det svårt att veta vad man skall äta för att optimera sin kropp. Alla har så många olika teorier. Personligen så vill jag försöka äta det som är hälsosamt för mig, men också bäst för moder jord. Alltså i viss mån mindre kött, närodlat och ekologisk. Men sen. När ska man äta och hur länge/ofta skall man köra periodisk fasta? Kan man bygga muskler även om man bara äter två mål per dag? Allt är ju såklart också väldigt individuellt och jag önskar att det fanns en app som kunde läsa av mina värden och hela tiden tala om för mig hur/när/vad jag skall äta. Min vän Wiktor testar nu att bara äta kött. Inget annat bara kött. Svensk ekologisk kött och mest vilt. Han säger att han blivit starkare och piggare. Men riskerar man att få cancer och vad tycker tarmarna om att bara få kött? Jag skulle vilja se på en app vad det får för konsekvenser för mig, min träning och mitt välbefinnande när jag klipper 10 hotshots, några stora stark och en och annan drink på Park Lane och avslutar med lite fyllekäk på Seven Eleven. . 🤣. Då ska appen säga. Om du dricker allt. .. och äter junk. Så tappar du 10 timmar på gymmet. 🤣 10 dagar livslängd och förstör jorden motsvarande en ko och fyra träd. Jag ska jobba lite på idén. Men ni fattar va?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply