Instagram

NY UPPDATERING

Alltså vilken otroligt adrenalinkick vi båda fick idag när vi kickade igång vår turné på fantastiskas Intiman. Vill såklart tacka alla som kom och jag kan inte tänka mig en bättre publik. Så mycket kärlek och glädje. Man känner sig så upplyft och tacksam för all den kärlek och uppskattning vi får från alla er som lyssnar på #relationspodden Stort tack även till @mathem @doktor.se och Storspelare.se Och världens bästa producenter. @linnamiwestlund @carrolundholm @daniel_bex3m Plus superfotografen @bouvengoskar och min broder Wiktory. Men utan dig @katrinzytomierska hade inte detta varit möjligt. Kan inte tänka mig en bättre partner på scen. Du är verkligen helt grym när det gäller ️🏼. Nu drar vi till Malmö #relationspoddenliveontour

Alltså vilken otroligt adrenalinkick vi båda fick idag när vi kickade igång vår turné på fantastiskas Intiman. Vill såklart tacka alla som kom och jag kan inte tänka mig en bättre publik. Så mycket kärlek och glädje. Man känner sig så upplyft och tacksam för all den kärlek och uppskattning vi får från alla er som lyssnar på #relationspodden Stort tack även till @mathem @doktor.se och Storspelare.se Och världens bästa producenter. @linnamiwestlund @carrolundholm @daniel_bex3m Plus superfotografen @bouvengoskar och min broder Wiktory. Men utan dig @katrinzytomierska hade inte detta varit möjligt. Kan inte tänka mig en bättre partner på scen. Du är verkligen helt grym när det gäller ️🏼. Nu drar vi till Malmö #relationspoddenliveontour

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply