Instagram

NY UPPDATERING

Idag var det den första traditionsenliga familjemiddagen hos Katrin på flera månader. Nova har blivit så stor. Alla blir stora. Vi har fått lite smartphone-ångest. Katrin kommer berätta mer om det. Men förbudet är ett faktum numera när vi samlas. Inga mobiler. Ibland påstår vissa personer att jag filmar mina barn mot min vilja. Som ni kanske märker på filmen här. Så är Rambo inte en kille som låter någon filma honom när han inte vill 🤣️. #tuppen

Idag var det den första traditionsenliga familjemiddagen hos Katrin på flera månader. Nova har blivit så stor. Alla blir stora. Vi har fått lite smartphone-ångest. Katrin kommer berätta mer om det. Men förbudet är ett faktum numera när vi samlas. Inga mobiler. Ibland påstår vissa personer att jag filmar mina barn mot min vilja. Som ni kanske märker på filmen här. Så är Rambo inte en kille som låter någon filma honom när han inte vill 🤣️. #tuppen

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply