Instagram

NY UPPDATERING

Många möten nu med alla hantverkare. Nu börjar det roliga arbetet med min #bingomancave och äntligen kan jag få utlopp för min aldrig sinande kreativitet. Måste erkänna att jag haft en enorm ångest över hela situationen med golvet. Det har tagit så lång tid med stambyten och alla saker som måste klaffa innan man lägger ut den där betongkakan på flera tusen miljarder ton. Men jävlar va bra det blev. Vi har vattnat golvet i nästan tre månader för att undvika sprickor och kan nu kunde vi glatt konstatera att det inte finns en endaste liten spricka i golvet. Helt otroligt fint. Är så glad att min kompis (betongguden️) Marcus på @svensk_betongdesign hjälpte mig sätta finishen. Ingen i Sverige slår honom på fingrarna. Han är gud. Han skall även hjälpa mig gjuta att badkar och en bänkskiva till köket som blir 10 cm tjock. Har väldens skönaste idé till bastun som ni kommer gilla. Lite osäker dock på hur jag skall göra med alla väggar som skall upp. Funderar på att kanske bygga moduler som går att öppna upp. Vore så coolt att bibehålla den stora öppna ytan. Sen har jag beställt en toalett från japanska Toto. haha Den öppnas automatiskt, har inbyggd värmde och tvättar rumpan efter man gjort tvåan. Ändå härligt 🤣🏼

Många möten nu med alla hantverkare. Nu börjar det roliga arbetet med min #bingomancave och äntligen kan jag få utlopp för min aldrig sinande kreativitet. Måste erkänna att jag haft en enorm ångest över hela situationen med golvet. Det har tagit så lång tid med stambyten och alla saker som måste klaffa innan man lägger ut den där betongkakan på flera tusen miljarder ton. Men jävlar va bra det blev. Vi har vattnat golvet i nästan tre månader för att undvika sprickor och kan nu kunde vi glatt konstatera att det inte finns en endaste liten spricka i golvet. Helt otroligt fint. Är så glad att min kompis (betongguden️) Marcus på @svensk_betongdesign hjälpte mig sätta finishen. Ingen i Sverige slår honom på fingrarna. Han är gud. Han skall även hjälpa mig gjuta att badkar och en bänkskiva till köket som blir 10 cm tjock. Har väldens skönaste idé till bastun som ni kommer gilla. Lite osäker dock på hur jag skall göra med alla väggar som skall upp. Funderar på att kanske bygga moduler som går att öppna upp. Vore så coolt att bibehålla den stora öppna ytan. Sen har jag beställt en toalett från japanska Toto. haha Den öppnas automatiskt, har inbyggd värmde och tvättar rumpan efter man gjort tvåan. Ändå härligt 🤣🏼

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply