Instagram

NY UPPDATERING

Vilken otroligt kul kväll igår. Jag åt ju först en härlig middag med min förtjusande dotter Nova @novarimer1 och hennes kompis Elsa @elsaohrn Sen skulle tjejerna iväg och träffa sina kompisar. Då fick inte pappa följa med och jag fick istället lydigt smyga ut på Stureplan som en gammal hanhund och suga in stämningen på alla krogar. Det jag upptäcker då till min stora glädje är att mitt gamla stamställe SPYBAR fortfarande är det som gäller. Helt otroligt. Jag glömmer aldrig när jag tog en öl där med Harrison Ford och han berömde mig för mina bilder som hängde på alla väggar. Nu är det nya tider och den mycket karismatiske Rasmus Elfström @racertazzel gör ett utomordentligt bra jobb för att höja stämningen till skyarna. Kön utanför på gatan var gigantisk. Jag har aldrig sett så mycket folk där sen Fadde var pointer. Alla ville in och festa. Och det förstår jag. Jag träffade Oliva som jag inte sett sen hon var 6 år gammal då jag fotograferade henne för ett skivomslag med Olle Ljungström (2002) . Tänk att den lilla söta flickan från omslaget nu förvandlats till en vuxen och enastående vacker ung kvinna .... och jag har förvandlats till en gammal pappa med fyra ungar.🤣 Men än är det krut i gubben. Berättade jag att vi fick en speciell Pizza på Brillo?  hör ni vad hon säger??🤣.. väldigt speciell.. och sen träffade vi även Zlatan på spybar 🤣️🏼 Nu ska jag hänga med Rambo i parken

Vilken otroligt kul kväll igår. Jag åt ju först en härlig middag med min förtjusande dotter Nova @novarimer1 och hennes kompis Elsa @elsaohrn Sen skulle tjejerna iväg och träffa sina kompisar. Då fick inte pappa följa med och jag fick istället lydigt smyga ut på Stureplan som en gammal hanhund och suga in stämningen på alla krogar. Det jag upptäcker då till min stora glädje är att mitt gamla stamställe SPYBAR fortfarande är det som gäller. Helt otroligt. Jag glömmer aldrig när jag tog en öl där med Harrison Ford och han berömde mig för mina bilder som hängde på alla väggar. Nu är det nya tider och den mycket karismatiske Rasmus Elfström @racertazzel gör ett utomordentligt bra jobb för att höja stämningen till skyarna. Kön utanför på gatan var gigantisk. Jag har aldrig sett så mycket folk där sen Fadde var pointer. Alla ville in och festa. Och det förstår jag. Jag träffade Oliva som jag inte sett sen hon var 6 år gammal då jag fotograferade henne för ett skivomslag med Olle Ljungström (2002) . Tänk att den lilla söta flickan från omslaget nu förvandlats till en vuxen och enastående vacker ung kvinna …. och jag har förvandlats till en gammal pappa med fyra ungar.🤣 Men än är det krut i gubben. Berättade jag att vi fick en speciell Pizza på Brillo? hör ni vad hon säger??🤣.. väldigt speciell.. och sen träffade vi även Zlatan på spybar 🤣️🏼 Nu ska jag hänga med Rambo i parken

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply