Instagram

NY UPPDATERING

Min nya kropp har redan gett mig ordentligt med utdelning. Ni tror kanske att jag ska vara joker i Paradise hotel ikväll?? . Fel. Jag är ansiktet utåt för en global kampanj med @wahl_europe och deras nya grooming produkter. Wahl sökte efter en svensk motsvarighet till Peter Andre och valde mig🤣🏼. Min internationella modellkarriär börjar ta fart ordentligt nu. Känns väldigt kul. Wahl har tillverkat trimmers och elektriska hårklippare sedan tidigt 1900-tal och är idag en av världens största tillverkare av trimmers. For all of my international followers: Wondering what makes Aqua Groom the perfect grooming kit? Here are a few reasons:  Fully showerproof  Two attachments for full body trimming & comfort close shaving.  No-Slip Grip  Self-sharpening precision-ground blades.  Lithium Ion technology: 1 hour charge for 3 hour runtime & Quick Charge for instant power #malemodel #tinderbananas #tinderbomb #bingorimer #supermalemodel #thebody #arnoldjunior

Min nya kropp har redan gett mig ordentligt med utdelning. Ni tror kanske att jag ska vara joker i Paradise hotel ikväll?? . Fel. Jag är ansiktet utåt för en global kampanj med @wahl_europe och deras nya grooming produkter. Wahl sökte efter en svensk motsvarighet till Peter Andre och valde mig🤣🏼. Min internationella modellkarriär börjar ta fart ordentligt nu. Känns väldigt kul. Wahl har tillverkat trimmers och elektriska hårklippare sedan tidigt 1900-tal och är idag en av världens största tillverkare av trimmers. For all of my international followers: Wondering what makes Aqua Groom the perfect grooming kit? Here are a few reasons: Fully showerproof Two attachments for full body trimming & comfort close shaving. No-Slip Grip Self-sharpening precision-ground blades. Lithium Ion technology: 1 hour charge for 3 hour runtime & Quick Charge for instant power #malemodel #tinderbananas #tinderbomb #bingorimer #supermalemodel #thebody #arnoldjunior

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply