Instagram

NY UPPDATERING

En perfekt dag tycker jag. Vi badade, solade,  spelade spel, tränade thaiboxning i hettan hos våra favoriter på @lantasportresort åt middag på stranden samtidigt som vi njöt av solnedgången. Sen käkade vi glass i stora lass. Drack lite gott rött. Däckade. Först Rambo. Sist jag. Var tvungen att reflektera lite över min skjorta på näst-näst-sista bilden i bildspelet. Borde jag knäppt upp en knapp till? 🤣 Det är ju ändå väldigt varmt och långbyxorna på sista bilden. Va fan hände? 🤣 #binkatmodernfamily

En perfekt dag tycker jag. Vi badade, solade, spelade spel, tränade thaiboxning i hettan hos våra favoriter på @lantasportresort åt middag på stranden samtidigt som vi njöt av solnedgången. Sen käkade vi glass i stora lass. Drack lite gott rött. Däckade. Först Rambo. Sist jag. Var tvungen att reflektera lite över min skjorta på näst-näst-sista bilden i bildspelet. Borde jag knäppt upp en knapp till? 🤣 Det är ju ändå väldigt varmt och långbyxorna på sista bilden. Va fan hände? 🤣 #binkatmodernfamily

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply