Instagram

NY UPPDATERING

Herregud jag är redan enorm. Precis som min vän Arnold i sin prime time. Jag har faktiskt varit tvungen att börja med gymbälte för att underlätta med proprioceptionen. Men då bara på de övningar som kräver extra mycket bålstabilitet. Som när jag tex kör extremt tunga marklyft och helt vansinnigt tunga knäböj, eller annan form av tyngdlyftning med tusentals kilon som får hela gymmet att stanna upp och hålla andan. . Dimman kommer bli sjukt impad och väldigt stolt när jag kommer över till honom och lastar på alla vikter som finns på @deltagym 🤣🏼🏼 Foto: @energylinda När vi ändå är inne på Arnold. Hittade fler bilder på oss tillsammans. Väldigt kul när vi var på gymläger i Tyskland och delade rum. Vi drack flera liter med protein och smaskade 16 råa ägg timmen. Jag minns att Arnold hade extremt känslig mage och låg och pruttade äggmökar hela natten🤣🤣. Do u remember? Arnold @schwarzenegger 🤣️🏼

Herregud jag är redan enorm. Precis som min vän Arnold i sin prime time. Jag har faktiskt varit tvungen att börja med gymbälte för att underlätta med proprioceptionen. Men då bara på de övningar som kräver extra mycket bålstabilitet. Som när jag tex kör extremt tunga marklyft och helt vansinnigt tunga knäböj, eller annan form av tyngdlyftning med tusentals kilon som får hela gymmet att stanna upp och hålla andan. . Dimman kommer bli sjukt impad och väldigt stolt när jag kommer över till honom och lastar på alla vikter som finns på @deltagym 🤣🏼🏼 Foto: @energylinda När vi ändå är inne på Arnold. Hittade fler bilder på oss tillsammans. Väldigt kul när vi var på gymläger i Tyskland och delade rum. Vi drack flera liter med protein och smaskade 16 råa ägg timmen. Jag minns att Arnold hade extremt känslig mage och låg och pruttade äggmökar hela natten🤣🤣. Do u remember? Arnold @schwarzenegger 🤣️🏼

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply