Instagram

NY UPPDATERING

Sommarhatten på från @goorinbros och mina nya snygga bågar från @nividaseyewear och skönaste skjortan från @theseglorydaysclothing Plus nyblonderad och vältränad #HelloTinder Men jag måste fråga er två saker. 1. Ska jag knäppa upp fler knappar för att få ragg? 2 Om jag får ragg och ragget samtycker om att samåka hem till mig och där då upptäcker att jag införskaffat en likadan toalett som på nästa bild i bildspelet ovan. Kommer ragget då lämna mig omgående? Det är ju väldigt ovanligt med den där typen av toaletter i Sverige. Trots att det är mycket bättre för oss alla att utföra våra behov på just en sådan toalett. Tagga gärna någon som gillar nedfälld skjorta med uppfälld krage. . 🤣️️ ... och som kan tänka sig stå upp och kissa 🤣

Sommarhatten på från @goorinbros och mina nya snygga bågar från @nividaseyewear och skönaste skjortan från @theseglorydaysclothing Plus nyblonderad och vältränad #HelloTinder Men jag måste fråga er två saker. 1. Ska jag knäppa upp fler knappar för att få ragg? 2 Om jag får ragg och ragget samtycker om att samåka hem till mig och där då upptäcker att jag införskaffat en likadan toalett som på nästa bild i bildspelet ovan. Kommer ragget då lämna mig omgående? Det är ju väldigt ovanligt med den där typen av toaletter i Sverige. Trots att det är mycket bättre för oss alla att utföra våra behov på just en sådan toalett. Tagga gärna någon som gillar nedfälld skjorta med uppfälld krage. . 🤣️️ … och som kan tänka sig stå upp och kissa 🤣

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply