Instagram

NY UPPDATERING

Jag blev utmanad i en #nohandjuicechallenge av ingen mindre än min favorit i rörlighet och träning @naprapatjonas Han skrev till mig i November förra året  Förlåt att det tog sådan tid att svara Jonas ️🤣. Men som för många andra i Sverige så kommer det ju alltid något emellan när man skall underhålla sin rörlighet i kroppen och träna. Man är kanske tvungen att vakta en soffa och en tv flera kvällar i veckan (för att undvika typ stöld🤣) Men jag är tillbaka nu med mitt svar och reglerna är enkla enligt Jonas. Det gäller att starta ståendes med glaset balanserandes på huvudet. Sedan ska du, UTAN att använda händerna, eller sugrör dricka upp allt i glaset. Välj gärna en dryck som du gillar säger jag och valde en kall öl. Utmana sedan några stela polare i ”The No Hand Juice (BEER) Challenge”! Och följ Jonas på instgram. Han är verkligen superinspirerande och har ett viktigt budskap till er alla våra stela kroppar #ettrörligare2019

Jag utmanar nu mitt ️ @novarimer1 båda Graaf @graafmagdalena och @hannahgraaf mitt ex @katrinzytomierska och min svåger @martennylen och pastakungen @1paolo2 och hiphopkungen @petteralexis 
hahaha. och världens bästa PT @energylinda !! Ska bli så roligt att se Nova göra detta med en folköl 🤣️🏼 #ettrörligare2019 @naprapatjonas

Jag blev utmanad i en #nohandjuicechallenge av ingen mindre än min favorit i rörlighet och träning @naprapatjonas Han skrev till mig i November förra året Förlåt att det tog sådan tid att svara Jonas ️🤣. Men som för många andra i Sverige så kommer det ju alltid något emellan när man skall underhålla sin rörlighet i kroppen och träna. Man är kanske tvungen att vakta en soffa och en tv flera kvällar i veckan (för att undvika typ stöld🤣) Men jag är tillbaka nu med mitt svar och reglerna är enkla enligt Jonas. Det gäller att starta ståendes med glaset balanserandes på huvudet. Sedan ska du, UTAN att använda händerna, eller sugrör dricka upp allt i glaset. Välj gärna en dryck som du gillar säger jag och valde en kall öl. Utmana sedan några stela polare i ”The No Hand Juice (BEER) Challenge”! Och följ Jonas på instgram. Han är verkligen superinspirerande och har ett viktigt budskap till er alla våra stela kroppar #ettrörligare2019

Jag utmanar nu mitt ️ @novarimer1 båda Graaf @graafmagdalena och @hannahgraaf mitt ex @katrinzytomierska och min svåger @martennylen och pastakungen @1paolo2 och hiphopkungen @petteralexis
hahaha. och världens bästa PT @energylinda !! Ska bli så roligt att se Nova göra detta med en folköl 🤣️🏼 #ettrörligare2019 @naprapatjonas

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply