Instagram

NY UPPDATERING

En sak som kan vara lite små jobbig för oss med ADHD är att vi måste anstränga oss lite extra för att inte tappa bort saker. Jag tror att det är lite individuellt så klart. Men för mig har det alltid varit otroligt viktigt att jag lägger mina saker på exakt samma ställe varje gång så att jag hittar dom. Bilnycklar. Plånbok. Mobiltelefon.  Bankdosa. Fjärrkontroll. Solglasögon. Klockan etc. Jag har lärt mig att hantera och leva med min diagnos men ibland blir man så trött i hjärnan. Det krävs extrem ansträngning vissa dagar att hålla alla tankar på plats. Det snurrar i huvudet och man försöker greppa tag i viktiga tankar. Jag skulle åka till Krabi och ordna med familjens visum. Då skulle jag ta med mig alla våra pass för att fixa ytterligare 30 dagar. Vi glömde detta när vi lämnade Sverige. Otroligt klantigt. Men både jag och Katrin tänkte att man får tre månader som när man åker till USA. Jag la fram passen dagen innan. Och när jag skulle packa på morgonen insåg jag att passen inte fick plats i min lilla väska. Jag tar fram än till liten väska och packar passen i den. Passade även på att packa en stereo. Ombyten. Solskydd. Powerbank. Kamera. GoPro några laddare och lite annat åkte sedan ner i den stora väskan. Hoppar in i bilen. Börjar köra mot Krabi. Tar färjan. Köar. Åker hela vägen upp till migrationsverket. Tog mig nästan 3 timmar. Gick in. Tog en kölapp. Öppnade väskan. Och upptäcker då till min förskräckelse att den lilla väskan med passen ligger kvar hemma på rummet. Jag tror att jag skall svimma. Hur kan man vara så klantig? Alla andra saker har jag fått med mig. Helt oviktiga saker. Det som var absolut viktigaste var ju passen. Det var de sista orden jag hörde från Katrin. -Glöm inte passen!! Jag har nu 2 timmar på mig innan de stänger. Det är omöjligt för mig att hinna köra fram och tillbaka. Jag ringer Christian i panik på @lantasportresort Du måste sätta någon av dina killar på en motorcykel och köra hit mina pass. Du måste hjälpa mig. Självklart säger Christian. Och mycket riktigt. Inom 2 timmar står hans kompanjon Thomas hos mig med alla passen och ett stort leende. Vilka hjältar ️ och jag får alla visum. Katrin suckar på kvällen. Hon är van

En sak som kan vara lite små jobbig för oss med ADHD är att vi måste anstränga oss lite extra för att inte tappa bort saker. Jag tror att det är lite individuellt så klart. Men för mig har det alltid varit otroligt viktigt att jag lägger mina saker på exakt samma ställe varje gång så att jag hittar dom. Bilnycklar. Plånbok. Mobiltelefon. Bankdosa. Fjärrkontroll. Solglasögon. Klockan etc. Jag har lärt mig att hantera och leva med min diagnos men ibland blir man så trött i hjärnan. Det krävs extrem ansträngning vissa dagar att hålla alla tankar på plats. Det snurrar i huvudet och man försöker greppa tag i viktiga tankar. Jag skulle åka till Krabi och ordna med familjens visum. Då skulle jag ta med mig alla våra pass för att fixa ytterligare 30 dagar. Vi glömde detta när vi lämnade Sverige. Otroligt klantigt. Men både jag och Katrin tänkte att man får tre månader som när man åker till USA. Jag la fram passen dagen innan. Och när jag skulle packa på morgonen insåg jag att passen inte fick plats i min lilla väska. Jag tar fram än till liten väska och packar passen i den. Passade även på att packa en stereo. Ombyten. Solskydd. Powerbank. Kamera. GoPro några laddare och lite annat åkte sedan ner i den stora väskan. Hoppar in i bilen. Börjar köra mot Krabi. Tar färjan. Köar. Åker hela vägen upp till migrationsverket. Tog mig nästan 3 timmar. Gick in. Tog en kölapp. Öppnade väskan. Och upptäcker då till min förskräckelse att den lilla väskan med passen ligger kvar hemma på rummet. Jag tror att jag skall svimma. Hur kan man vara så klantig? Alla andra saker har jag fått med mig. Helt oviktiga saker. Det som var absolut viktigaste var ju passen. Det var de sista orden jag hörde från Katrin. -Glöm inte passen!! Jag har nu 2 timmar på mig innan de stänger. Det är omöjligt för mig att hinna köra fram och tillbaka. Jag ringer Christian i panik på @lantasportresort Du måste sätta någon av dina killar på en motorcykel och köra hit mina pass. Du måste hjälpa mig. Självklart säger Christian. Och mycket riktigt. Inom 2 timmar står hans kompanjon Thomas hos mig med alla passen och ett stort leende. Vilka hjältar ️ och jag får alla visum. Katrin suckar på kvällen. Hon är van

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply