Instagram

NY UPPDATERING

Världens bästa lilla Ringo. Han är min lila superhjälte. Alltid så glad och positiv. Nära till skratt och modig. Ringo är min idol. Jag glömmer ofta bort hur gammal han är. Glömmer även det med Nova och med Rambo. Jag har inte en naturlig känsla för gränser och ålder. Jag tänker att Nova är "typ" vuxen. Att Ringo kan köra bil och göra volter. Att Rambo kan vara badvakt åt Falke i Poolen och att Falke snart kan simma utan puffar. Jag och Ringo har haft som mål att vi skall göra bakåtvolt från båt och nu var det dags. Först halkade han taget och ramlade i vattnet. Men han var lika snabbt uppe och gjorde ett nytt försök. Aldrig ge upp. Alltid kämpa. Alltid göra sitt bäst. Mer kan man nog inte begära av sina vuxna barn tänker jag. haha,.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply