Instagram

NY UPPDATERING

När man har en egen podd (Relationspodden, nytt avsnitt ligger ute) så har man tyvärr sällan möjlighet att medverka i andras poddar. Tiden räcker inte till. Men när den briljanta Hugo Rehnberg på SvD frågar då blir man så glad och medverkar gärna. Min helg med mig ligger ute där poddar finns och jag tycker ni skall lyssna. Just den helgen var en helg att minnas med blandade känslor .. Länk i profil! @svdperfectguide #bingorimer #minhelg

När man har en egen podd (Relationspodden, nytt avsnitt ligger ute) så har man tyvärr sällan möjlighet att medverka i andras poddar. Tiden räcker inte till. Men när den briljanta Hugo Rehnberg på SvD frågar då blir man så glad och medverkar gärna. Min helg med mig ligger ute där poddar finns och jag tycker ni skall lyssna. Just den helgen var en helg att minnas med blandade känslor .. Länk i profil! @svdperfectguide #bingorimer #minhelg

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply