Instagram

NY UPPDATERING

Svåra beslut för en pappa detta. Behöver er hjälp. Nova har hittat glasögon på @nividaseyewear och frågade mig vilka jag tycker. Jag tycker nog dom nere. Eller förresten uppe. Jag sa båda. Men det tyckte Nova var lite onödigt. Jag behöver bara ett par. Men då tar jag nog och röstar på dom nere. Eller uppe är ju också snygga. Men jag säger nog den nere med lite mörka bågen. Jo. Även fast dom uppe är snygga. Fan Nova är ju snyggt i allt. Så svårt. vad tycker ni? @novarimer1 ️

Svåra beslut för en pappa detta. Behöver er hjälp. Nova har hittat glasögon på @nividaseyewear och frågade mig vilka jag tycker. Jag tycker nog dom nere. Eller förresten uppe. Jag sa båda. Men det tyckte Nova var lite onödigt. Jag behöver bara ett par. Men då tar jag nog och röstar på dom nere. Eller uppe är ju också snygga. Men jag säger nog den nere med lite mörka bågen. Jo. Även fast dom uppe är snygga. Fan Nova är ju snyggt i allt. Så svårt. vad tycker ni? @novarimer1 ️

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply