Instagram

NY UPPDATERING

Man “hajjar” ju att Rambo trivs här. - Jag vill aldrig åka hem pappa. Jag ska flytta hit. Säger han bestämt. Känns ju rimligt tänker jag och funderar lite på hur det skall gå till rent praktiskt. Samtidigt som en kall Singah rinner ner i min torra strupe. Det är fruktansvärt varmt här just nu. Hur är läget i Sverige? Tagga någon som har samma inställning som Rambo ️🏼

Man “hajjar” ju att Rambo trivs här. – Jag vill aldrig åka hem pappa. Jag ska flytta hit. Säger han bestämt. Känns ju rimligt tänker jag och funderar lite på hur det skall gå till rent praktiskt. Samtidigt som en kall Singah rinner ner i min torra strupe. Det är fruktansvärt varmt här just nu. Hur är läget i Sverige? Tagga någon som har samma inställning som Rambo ️🏼

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply