Instagram

NY UPPDATERING

OBS!! JAG VILL BESTÄMT VARNA KÄNSLIGA OCH MÖJLIGTVIS MINDERÅRIGA FÖLJARE ATT TA DEL AV DETTA INLÄGG! Vill dock gärna veta vad ni som får ta del av frågan tycker? Håller ni med mig eller Katrin i senaste avsnittet av Relationspodden beträffade denna mycket intressanta frågeställning. . Om du håller med mig. Skriv då ett B. Om du håller med K. skriv K. ️ B vs K ️🥊 #relationspodden

OBS!! JAG VILL BESTÄMT VARNA KÄNSLIGA OCH MÖJLIGTVIS MINDERÅRIGA FÖLJARE ATT TA DEL AV DETTA INLÄGG! Vill dock gärna veta vad ni som får ta del av frågan tycker? Håller ni med mig eller Katrin i senaste avsnittet av Relationspodden beträffade denna mycket intressanta frågeställning. . Om du håller med mig. Skriv då ett B. Om du håller med K. skriv K. ️ B vs K ️🥊 #relationspodden

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply