Instagram

NY UPPDATERING

Många lägger upp 10 år gamla bilder på sig själva . Jag hittade också en gammal bild på mig och jag minns hur mycket jag tränade på den tiden. Lite kul att se och samtidigt lite jobbigt att jag måste försöka komma tillbaka dit. Alltså kroppen. Säger ifrån. Men jag säger som jag alltid sagt. ”Bodybuilding is much like any other sport. To be successful, you must dedicate yourself 100% to your training, diet and mental approach.” eller “Failure is not an option. Everyone has to succeed.” #10yearchallenge #biffigkille #bingorimer

Många lägger upp 10 år gamla bilder på sig själva . Jag hittade också en gammal bild på mig och jag minns hur mycket jag tränade på den tiden. Lite kul att se och samtidigt lite jobbigt att jag måste försöka komma tillbaka dit. Alltså kroppen. Säger ifrån. Men jag säger som jag alltid sagt. ”Bodybuilding is much like any other sport. To be successful, you must dedicate yourself 100% to your training, diet and mental approach.” eller “Failure is not an option. Everyone has to succeed.” #10yearchallenge #biffigkille #bingorimer

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply