Instagram

NY UPPDATERING

Älskar livet på Lanta. Katrin har hittat världens mest fantastiska PT som heter Linda ️ @energylinda och idag körde vi ett stenhårt pass på @lantasportresort Våra pojkar kör tillsammans med oss och det är verkligen härligt att se hur de kämpar med alla övningar. Detta är mitt tredje pass med Linda och när jag först såg henne så måste jag erkänna att jag blev lite ... rädd. Ja. Jag blev faktiskt lite rädd. Men jag insåg snabbt att jag behöver inte vara rädd. Men om Katrin någonsin lyckas lika bra som Linda med sin träning och blir lika stark. Då har jag anledning att vara rädd. För Katrin skulle utan att tveka utnyttja sitt eventuella fysiska övertag mot alla. Inklusive mig. Jag och många andra skulle åka på däng helt enkelt. Rejält med däng. Oskyldiga killar som mig skulle råka illa ut 🤣. Men Linda är helt och hållet positivitet. Verkligen sprudlande glad och karismatisk. . (Lite som Katrin. Fast tvärtom 🤣) Roliga övningar och hon är en superduktigt PT.  Viktigt bara nu att inte Katrin inte får bli för stark. För då blir det däng 🤣. Jag måste träna också. Ska pumpa upp mig rejält nu. Vi ses i Mars. Kommer vara HULKEN. 🤣️🏼

Älskar livet på Lanta. Katrin har hittat världens mest fantastiska PT som heter Linda ️ @energylinda och idag körde vi ett stenhårt pass på @lantasportresort Våra pojkar kör tillsammans med oss och det är verkligen härligt att se hur de kämpar med alla övningar. Detta är mitt tredje pass med Linda och när jag först såg henne så måste jag erkänna att jag blev lite … rädd. Ja. Jag blev faktiskt lite rädd. Men jag insåg snabbt att jag behöver inte vara rädd. Men om Katrin någonsin lyckas lika bra som Linda med sin träning och blir lika stark. Då har jag anledning att vara rädd. För Katrin skulle utan att tveka utnyttja sitt eventuella fysiska övertag mot alla. Inklusive mig. Jag och många andra skulle åka på däng helt enkelt. Rejält med däng. Oskyldiga killar som mig skulle råka illa ut 🤣. Men Linda är helt och hållet positivitet. Verkligen sprudlande glad och karismatisk. . (Lite som Katrin. Fast tvärtom 🤣) Roliga övningar och hon är en superduktigt PT. Viktigt bara nu att inte Katrin inte får bli för stark. För då blir det däng 🤣. Jag måste träna också. Ska pumpa upp mig rejält nu. Vi ses i Mars. Kommer vara HULKEN. 🤣️🏼

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply