Instagram

NY UPPDATERING

Sitter på möte här och planerar nya äventyr. Förra året så körde jag en light-version av @team423 Nu är det dags att ta sig an denna utmaning på riktigt. Team423 är utmaningen för dig som gjort allt. Man kör allt på samma dag. Börjar i Vansbro med 3 km simning, sen 90 km rullskidor, vidare 300 km cykling och avslutar med Lidingöloppet på 30 km löpning. I ett team på helst under 24 tim! Läs mer här www.team423.com Man kör en svensk klassiker på ett dygn. Men jag har ett STORT problem. Jag vill gärna få med en tjej på detta. Jag måste hitta en riktig tuffing som vill åka med med mitt team. Det blir nog hårt. Men det blir kul. Vem är sugen? Vem vågar? Maila mig på bingo@lejon.se har en plats i mitt lag. @teamtigerbalsam Tagga tuffa tjejer !!!
Sitter på möte här och planerar nya äventyr. Förra året så körde jag en light-version av @team423 Nu är det dags att ta sig an denna utmaning på riktigt. Team423 är utmaningen för dig som gjort allt. Man kör allt på samma dag. Börjar i Vansbro med 3 km simning, sen 90 km rullskidor, vidare 300 km cykling och avslutar med Lidingöloppet på 30 km löpning. I ett team på helst under 24 tim! Läs mer här www.team423.com Man kör en svensk klassiker på ett dygn. Men jag har ett STORT problem. Jag vill gärna få med en tjej på detta. Jag måste hitta en riktig tuffing som vill åka med med mitt team. Det blir nog hårt. Men det blir kul. Vem är sugen? Vem vågar? Maila mig på bingo@lejon.se har en plats i mitt lag. @teamtigerbalsam Tagga tuffa tjejer !!!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply