Instagram

NY UPPDATERING

Jag gjorde bort mig totalt igår. Har nog inte varit så berusad sen jag var tonåring och skulle testa hur mycket sprit man klarade av att dricka innan man däckade. Jag har haft sådan fruktansvärd ångest idag. Mått piss hela dagen och var ändå tvungen att gå upp och jobba som ett djur hela dagen med alla leveranser som skall iväg till kunder . Jag är så besviken på mig själv att jag tappade kontrollen igår på ett sätt som jag avskyr och verkligen föraktar. Man vet ju att det är så obeskrivligt dumt att dricka sprit när man har sovit lite. ätit lite. har ont i kroppen och ryggen. När man är totalt utarbetad och kommer ut på Stureplan och sveper en drink. sen en till, sen en till, sen går det bara utför. Så ofantligt korkat. Jag skäms. Dricker ju mig sällan full. Dricker alltid med måtta. och helst öl och vin. Ytterst sällan att jag dricker starksprit. men igår hinkade jag i mig drinkar. Så när jag tidigare idag bokade in mig på Mornington hotel för att få lite riktig lyxsömn då hade gulliga Lotta fixat att jag och grabbarna fick bo i Sven Bertil Taube sviten och den är så fin. Man är verkligen lyckligt lottad som får krypa ner i en härlig hotellsäng med krispiga täcken och höra lilla Rambo viska i mitt öra - Jag älskar dig pappa ️ Tro mig. Det finns inget bättre botemedel mot en så allvarlig bakfylleångest. Imorgon drar vi till jämtland. ️ @morningtonhotel #tackLotta

Jag gjorde bort mig totalt igår. Har nog inte varit så berusad sen jag var tonåring och skulle testa hur mycket sprit man klarade av att dricka innan man däckade. Jag har haft sådan fruktansvärd ångest idag. Mått piss hela dagen och var ändå tvungen att gå upp och jobba som ett djur hela dagen med alla leveranser som skall iväg till kunder . Jag är så besviken på mig själv att jag tappade kontrollen igår på ett sätt som jag avskyr och verkligen föraktar. Man vet ju att det är så obeskrivligt dumt att dricka sprit när man har sovit lite. ätit lite. har ont i kroppen och ryggen. När man är totalt utarbetad och kommer ut på Stureplan och sveper en drink. sen en till, sen en till, sen går det bara utför. Så ofantligt korkat. Jag skäms. Dricker ju mig sällan full. Dricker alltid med måtta. och helst öl och vin. Ytterst sällan att jag dricker starksprit. men igår hinkade jag i mig drinkar. Så när jag tidigare idag bokade in mig på Mornington hotel för att få lite riktig lyxsömn då hade gulliga Lotta fixat att jag och grabbarna fick bo i Sven Bertil Taube sviten och den är så fin. Man är verkligen lyckligt lottad som får krypa ner i en härlig hotellsäng med krispiga täcken och höra lilla Rambo viska i mitt öra – Jag älskar dig pappa ️ Tro mig. Det finns inget bättre botemedel mot en så allvarlig bakfylleångest. Imorgon drar vi till jämtland. ️ @morningtonhotel #tackLotta

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply