Instagram

NY UPPDATERING

Dagens avklarad. Det är tufft att uppfostra barn utan att ibland helt tappa tålamodet. Detta eviga tjat och gnat om att få barnen i säng. Jag läste en bok för Rambo. Ringo kollade lite på sin mobil. De vill ju inte höra samma bok. Då får man dela upp det lite. När jag hade läst klart boken sa jag till Rambo. - Nu ska du sova. - Får jag kolla iPad frågade Rambo - Nej det får du inte för klockan är mycket. - Men Ringo kollar ju? - Då vill jag prata med mamma (livlina?🤣) Nej. Du ska sova. - Men Ringo får ju kolla. Nu börjar Rambo gråta. - Snälla sluta nu. Klockan är mycket och Ringo ska också sova. Sen vill jag påpeka för Rambo att Ringo är lite äldre och att han är storebror.. Då tittar Rambo argt på mig med stora krokodiltårar i ansiktet. - Men pappa.  Jag är faktiskt ju också storebror... det går inte att vinna en debatt mot en trotsig fyraåring 🤣️ PS. Videon är dock filmad innan vi läste boken eftersom Falke nattas först
Dagens #tisdagsmiddag avklarad. Det är tufft att uppfostra barn utan att ibland helt tappa tålamodet. Detta eviga tjat och gnat om att få barnen i säng. Jag läste en bok för Rambo. Ringo kollade lite på sin mobil. De vill ju inte höra samma bok. Då får man dela upp det lite. När jag hade läst klart boken sa jag till Rambo. – Nu ska du sova. – Får jag kolla iPad frågade Rambo – Nej det får du inte för klockan är mycket. – Men Ringo kollar ju? – Då vill jag prata med mamma (livlina?🤣) Nej. Du ska sova. – Men Ringo får ju kolla. Nu börjar Rambo gråta. – Snälla sluta nu. Klockan är mycket och Ringo ska också sova. Sen vill jag påpeka för Rambo att Ringo är lite äldre och att han är storebror.. Då tittar Rambo argt på mig med stora krokodiltårar i ansiktet. – Men pappa. Jag är faktiskt ju också storebror… det går inte att vinna en debatt mot en trotsig fyraåring 🤣️ PS. Videon är dock filmad innan vi läste boken eftersom Falke nattas först #tisdagsmiddag #binkatmodernfamily

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply