Instagram

NY UPPDATERING

https://scontent.cdninstagram.com/vp/aa67a07cac73c7795a9328479d077137/5C1C0BE4/t50.2886-16/48643306_362828107815667_2339555590499467264_n.mp4?_nc_ht=scontent.cdninstagram.com

JAG ÄR INTE FÖR GAMMAL FÖR YOTUBE! Eller? 🤣 Många hörde av sig och tyckte att min förra video på youtube-analen var sjukt seg och tråkig. Det gjorde såklart lite ont och vi hade krismöte på jobbet. En person (min dotter) sa till mig att jag måste vara mycket roligare och lite galen för att någon skall vilja titta. - Folk vill se mer galenskap pappa. Du är nog tyvärr för gammal för YouTube.  Jag har tagit åt mig av kritiken från (min dotter) och gjort en helt ny video. Vi filmade mitt i natten när jag kom hem från Musikhjälpen och upptäckte att det hade snöat enorma mängder här i Stockholm. Jag åker i en resväska efter en bil i nästan 100 km timmen utklädd till en tomte. Det kunde slutat riktigt illa. Men det var det värt. För min dotter skrattade högt och tyckte det var sjukt kul. Tack Nova. @novarimer1 - Jag kommer alltid riskera allt för dig ️ alltid. .. Även Ringo tyckte att det var lite kul. Rambo fattade inte riktigt poängen med videon och Falke sov redan. Snälla se hela videon och berättade för mig vad du tycker. Länk i min profil!

JAG ÄR INTE FÖR GAMMAL FÖR YOTUBE! Eller? 🤣 Många hörde av sig och tyckte att min förra video på youtube-analen var sjukt seg och tråkig. Det gjorde såklart lite ont och vi hade krismöte på jobbet. En person (min dotter) sa till mig att jag måste vara mycket roligare och lite galen för att någon skall vilja titta. – Folk vill se mer galenskap pappa. Du är nog tyvärr för gammal för YouTube. Jag har tagit åt mig av kritiken från (min dotter) och gjort en helt ny video. Vi filmade mitt i natten när jag kom hem från Musikhjälpen och upptäckte att det hade snöat enorma mängder här i Stockholm. Jag åker i en resväska efter en bil i nästan 100 km timmen utklädd till en tomte. Det kunde slutat riktigt illa. Men det var det värt. För min dotter skrattade högt och tyckte det var sjukt kul. Tack Nova. @novarimer1 – Jag kommer alltid riskera allt för dig ️ alltid. .. Även Ringo tyckte att det var lite kul. Rambo fattade inte riktigt poängen med videon och Falke sov redan. Snälla se hela videon och berättade för mig vad du tycker. Länk i min profil!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply