Instagram

NY UPPDATERING

FYNDLÅDAN !! En sak som är helt oundvikligt för mig i den kreativa processen är att undvika allt spill. Man måste hela tiden testa sig fram och det går åt extremt mycket dyrt material innan man träffar rätt och allt klaffar med tavlorna i olika format och utförande. . Det tar emot att slänga dessa bilder så jag har därför gjort en fyndlåda, som på IKEA med alla bilder på Canvas i lite olika storlekar. Alltså de lite större bilderna som jag printat och som inte passat med kilram och det finns bilder på Zlatan, Håkan och Tim. Säljer dessa stora omonterade canvas för en tusing. Maila mig om du är sugen. Det är först till kvarn som gäller och jag tar mailen i den ordning de kommer in tills det tar slut. Ok? Maila mig personligen på bingo@xxx.se kram Bingo ️

FYNDLÅDAN !! En sak som är helt oundvikligt för mig i den kreativa processen är att undvika allt spill. Man måste hela tiden testa sig fram och det går åt extremt mycket dyrt material innan man träffar rätt och allt klaffar med tavlorna i olika format och utförande. . Det tar emot att slänga dessa bilder så jag har därför gjort en fyndlåda, som på IKEA med alla bilder på Canvas i lite olika storlekar. Alltså de lite större bilderna som jag printat och som inte passat med kilram och det finns bilder på Zlatan, Håkan och Tim. Säljer dessa stora omonterade canvas för en tusing. Maila mig om du är sugen. Det är först till kvarn som gäller och jag tar mailen i den ordning de kommer in tills det tar slut. Ok? Maila mig personligen på bingo@xxx.se kram Bingo ️

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply